Tarieven

Erelonen

Alle artsen in deze praktijk zijn geconventioneerd en geaccrediteerd. Dit houdt in dat wij ons permanent bijscholen en de tarieven respecteren die overeengekomen zijn in het akkoord tussen de artsen, het RIZIV en de ziekenfondsen. Bij bepaalde technische prestaties (ECG, uitstrijkjes, kleine heelkunde,…) wordt een extra supplement aangerekend dat conform is met deze tarieven. Na 18u geldt een verhoogd avondtarief. Dit supplement wordt volledig terugbetaald door uw ziekenfonds indien uw globaal medisch dossier (GMD) in de praktijk beheerd wordt.

Betaling

U kan cash betalen of met een QR-code (bijvoorbeeld Payconiq).

Derdebetalingsregeling:

Wij hanteren voor iedereen de derdebetalersregeling. Dit houdt in dat je alleen het remgeld betaalt (het deel van het volledige bedrag dat uw ziekenfonds niet terugbetaalt). Uw ziekenfonds stort het resterende bedrag rechtstreeks aan ons. Dit is alleen mogelijk voor patiënten die in orde zijn met hun mutualiteit, anderen betalen wel het volledige bedrag en ontvangen hiervan een attest.

In onze praktijk, vragen wij aan vaste patiënten voor een raadpleging enkel het remgeld : €4. (€1 bij verhoogde tegemoetkoming). Dit geldt enkel als u een GMD heeft in onze praktijk. Het remgeld voor andere patiënten is hoger comform de RIZIV-nomenclatuur. 
Op huisbezoek bedraagt het remgeld overdag afhankelijk van uw statuut en leeftijd €11 – €16. (Huisbezoeken leggen wij enkel af bij niet-mobiele of zwaar zieke patiënten binnen onze regio.)

 

Volledige tarieven

De volledige tarieven zijn vanaf 01/01/2024 als volgt:

  • Raadpleging:  € 32
  • Avondraadpleging:  €36,50
  • Huisbezoek: €46