Huisartsenpraktijk Stationswijk

Dr. Arie Van Dyck

Dr. Ineke Van Dyck

Dr. Ine Schoonheere

Nieuws: Dr. Andrea Fivez

Vanaf 1 februari 2024 zal Dr. Andrea Fivez onze praktijk komen versterken.  Ze zal hier deeltijds opstarten, om snel voltijds te werken in de praktijk . Op vrijdagen zal zij hier voorlopig niet aanwezig zijn. Wij wensen haar van harte welkom!

Nieuws: vaccinaties najaar 2023

Vaccinatie tegen covid en griep is in het najaar van 2023 sterk aanbevolen voor wie meer kwetsbaar is zoals o.a. personen van 65 jaar en ouder, personen met bepaalde onderliggende gezondheidsproblemen en zwangeren. De vaccinaties zijn niet verplicht, maar bieden bescherming tegen een ernstig ziekteverloop. Ook na het doormaken van een covid- of griepinfectie is vaccinatie nog aangewezen om je immuunsysteem een boost te geven. Na vaccinatie kan je wel nog besmet raken, maar de kans dat je ernstig ziek wordt vermindert aanzienlijk. Meer info: https://www.laatjevaccineren.be/vaccinaties-tegen-covid-en-griep/voor-wie-is-vaccinatie-tegen-covid-en-griep-aanbevolen .

Raadplegingen en huisbezoeken

Wij werken uitsluitend op afspraak. 

U kan dagelijks op consultatie komen in onze praktijk tussen 8u-20u.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden op het nummer 013/77 48 75.
Patiënten kunnen ook online een afspraak maken.  Klik hier om online een afspraak te maken. 

Enkel patiënten die in onze praktijk hun GMD (dossier) hebben, kunnen afspraken maken bij de dokters.  Het is niet de bedoeling dat u hier op raadpleging komt als u een andere vaste huisarts hebt. We doen dit om de wachttijden voor onze eigen patiënten te beperken. Indien uw vaste huisarts met verlof is, helpen wij u natuurlijk wel graag verder.

Bent u nog niet op raadpleging geweest bij ons? Wij verzoeken u vriendelijk om de eerste keer telefonisch een afspraak te maken.

Dr. Ineke Van Dyck en Dr. Ine Schoonheere hebben geen patiëntenstop. Zij verwelkomen nog graag patiënten uit de regio in onze praktijk. Wij voeren wel enkel huisbezoeken uit binnen onze perimeter (postcodes 3201, 3202, 3270, 3271, 3272). Vanaf 1 februari 2024 zal ook Dr. Andrea Fivez nieuwe patiënten aannemen. Dr. Arie Van Dyck neemt geen nieuwe patiënten meer aan.

 


Als er online geen afspraken meer beschikbaar zijn, mag u ons nog steeds bellen!

Vertegenwoordigers dienen nog steeds telefonisch afspraken te maken.

 

  • Alle afspraken gaan door op het adres: Stationswijk 2 – 3272 Testelt
  • Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.
  • Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
  • Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.
  • Vraag uw huisbezoeken bij voorkeur aan voor 11 uur.
  • Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten.

 

Verhuisd!

Wij zijn verhuisd naar de nieuwe praktijk: Stationswijk 2 in Testelt.
Dit is het huis naast nummer 4, vlak aan de overweg van het station in Testelt. (Opgelet, niet alle gps-systemen geven dit correct aan!)

De praktijk op de Hulst sluit. Het is mogelijk om ‘s ochtends, in de namiddag en ‘s avonds op consultatie te komen in de nieuwe praktijk.