Welkom op de site van Praktijk Heulebrug.

Ons team bestaat uit 3 huisartsen, Dr. Janssens Peter, Dr. Buyse Sofie en Dr. Rappé Koen.

Als groepspraktijk streven wij naar een goede samenwerking, met ruimte voor een eigen werkwijze en overleg. Daarom ook worden de medische gegevens van onze patiënten opgeslagen in een centraal dossier, toegankelijk voor elke arts binnen onze praktijk. U heeft steeds de vrije keuze door welke arts u behandeld wenst te worden. Wij zullen daar in de mate van het mogelijke rekening mee houden. In dringende situaties bekijken wij zelf welke arts u het snelst kan helpen;

We behandelen patiënten uit alle leeftijdsgroepen. Tevens willen we onze patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving…). Op deze manier trachten we u een persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg heel belangrijk. Daarom zorgen we voor een goede samenwerking met andere hulpverleners (arts-specialist, verpleegkundige, kinesist, logopedie…)

Om u nog beter van dienst te zijn werken wij enkel op afspraak, dit beperkt de wachttijden en zorgt ervoor dat wij optimaal ter beschikking staan.

We hebben tevens een duidelijke voorkeur om zoveel mogelijk te werken in de consultatieruimte. Dit is de beste plaats om een goed gesprek te voeren en een goed klinisch onderzoek te verrichten. Vraag dus enkel een huisbezoek aan indien u zich echt niet kan verplaatsen. Doe dit liefst voor de middag, zodat wij onze planning kunnen opmaken.

Wij schrijven principieel en consequent geen attesten die niet stroken met de waarheid.