Maak een afspraak

voor  één van de huisartsen via ;

voor Mevr Christine D’Hulst, dhr Ruben Peers of Mevr Annelies Backx – kinesitherapie via 

 

Betreffende de corona-maatregelen:

 

NIEUWS

Wijziging beluren:

Dr Wim Duym is telefonisch bereikbaar voor korte vragen woensdag en donderdag van 17u30-18u.

Dr Eline Peers op maandag van 13u30-14u, woensdag en donderdag van 12u30 tot 13u.

Dr Jonas Goossens op maandag, dinsdag en vrijdag van 13u-13u30.

Dr Davina Van den Broeck op maandag, woensdag en vrijdag van 12u30-13u.

 

Vanaf 11/10/2021 verwelkomen we Dr. Davina Van Den Broeck als huisarts in praktijk Felix. U kan op dezelfde manier als bij de andere huisartsen een afspraak bij haar maken en zij beschikt ook mee over uw dossier.

 

 

 

Griepvaccinatie

Voor de jaarlijkse griepvaccinatie kan u zonder voorschrift uw griepvaccin afhalen bij uw apotheek en het voorschrift nadien binnenbrengen.

Tussen 15 oktober en 15 december kan u uw prik laten zetten.

Hiervoor heeft u twee mogelijkheden:

  • u maakt een gewone afspraak bij een arts naar keuze
  • u maakt een griepvaccinatie afspraak op zaterdagvoormiddag 6 november of 4 december; dit kan u online doen in de agenda van dr Peers (alle artsen werken hiervoor samen dus het maakt niet uit wie uw vaste huisarts is) of telefonisch; deze afspraak dient enkel en alleen voor uw prik, hier kunnen geen andere vragen gesteld worden.

 

Vanaf 14 augustus 2021 verlaat dr De Schampheleire onze praktijk, hieronder haar persoonlijk bericht:

Beste patiënten,

Hierbij een moeilijke en onverwachte boodschap, ik heb namelijk besloten te stoppen als huisarts. Huisartsgeneeskunde is een heel mooi beroep, maar vormt voor mezelf een moeilijke combinatie met het gezinsleven.

Vanaf 1 september ga ik mijn job als schoolarts terug opnemen, mijn laatste werkdag is 13 augustus. U kan zeker terecht bij mijn collega-artsen van praktijk Felix.

Ik wil jullie graag van harte bedanken voor het verkregen vertrouwen en de vriendschap die ik van jullie mocht ontvangen.

Ik wens jullie allen het allerbeste toe!

Dankbare groet,

Dr Leen De Schampheleire

Dr. Van Reet zal vanaf 23/8 niet meer werkzaam zijn in onze praktijk gezien ze binnenkort een eigen huisartsen groepspraktijk zal opstarten in Lier. Vermoedelijk zal de opstart van haar praktijk in januari 2022 plaatsvinden. Van zodra het praktijkadres definitief is zal u dit terug vinden op onze website of via google search. Uw dossier blijft hier in de praktijk Felix en u kan steeds bij haar collega’s terecht, wenst u volgend jaar toch over te stappen dan vraagt Dr. Van Reet het dossier hier op. Als u dus niets doet, kan u gewoon hier blijven komen zoals daarvoor. Dr Van Reet bedankt jullie alvast voor het gestelde vertrouwen!

 

Vakantie:

Tijdens vakantie van uw vaste huisarts, kan u steeds terecht bij de collega huisartsen in de praktijk. Zij beschikken eveneens over uw dossier.

Visie

Welkom bij praktijk Felix, een (para)medische groepspraktijk met samenwerking tussen huisartsen en kinesisten.

Als multidisciplinair team willen wij u graag begeleiden in het gezond zijn en blijven. Door samen te werken onder één dak willen we overleg laagdrempelig maken en willen we ervoor zorgen dat we het gehele plaatje mee hebben.

Dit betekent niet dat u als patiënt door te consulteren bij één lid van het team, gebonden bent aan de rest van het team. U behoudt uw vrije keuze.

 

Waarom Felix?

Ons praktijkgebouw was oorspronkelijk eigendom van Felix Timmermans, als fiere Lierenaars en fans van o.a. zijn bekendste werk “Pallieter” wilden we deze kans om naar hem te refereren niet laten liggen. 

Huisregels

Voor de raadplegingen op afspraak, graag enkele verduidelijkingen:

  1. Komt u met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.
  2. Voorziet u een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
  3. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.

Huisbezoeken

Uw arts kan u ten allen tijde beter verder helpen in het uitgerust dokterskabinet waar ook de dossiergegevens ter beschikking zijn. Om te zorgen dat u zo veel mogelijk in het kabinet terecht kan, beschikken wij vanaf december zelfs over een lift in de praktijk. Ook de kinesisten hebben enkel toegang tot al hun materiaal in de praktijk zelf. Hierdoor zijn behandelingen in de praktijkruimte altijd van betere kwaliteit.

Huisbezoeken zijn enkel een optie indien u absoluut niet in de mogelijkheid bent zich te verplaatsen en binnen een straal van 2,5 km (vogelvlucht) rond de praktijk.

Bent u in dit geval en wenst u een huisbezoek, gelieve dit dan telefonisch aan te vragen voor 10u30.

U kan op dit kaartje nakijken of uw adres binnen de perimeter valt.

Nog een tip met betrekking tot patiëntenbezoek aan huis

Negen op tien keer is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt toch zelf op consultatie komt. In sommige andere landen gebeuren huisbezoeken slechts uitzonderlijk. In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor er minder tijd vrij is voor huisbezoeken.

Documenten en voorschriften

De orde der artsen staat niet toe dat attesten (incl voorschriften) afgeleverd worden zonder consultatie. Heeft u een attest nodig? Is uw medicatie bijna op? Maak dan een afspraak.

We voorzien u van voorschriften zodat u toekomt tot op het moment dat wij u terug op de praktijk verwachten. Op dat moment wensen we u terug te zien om een goede opvolging van uw gezondheid te kunnen garanderen.