Visie

Wij streven naar kwaliteitsvolle zorg voor onze patiënten in Meerle en omstreken. Wij vinden het belangrijk om goede laagdrempelige zorg te bieden ongeacht je afkomst of overtuiging. De patiënt staat bij ons centraal. Wij streven ernaar iedereen goed te leren kennen en zo zorg op maat te kunnen bieden. Hierbij zijn wederzijds respect en vertrouwen essentieel. 
Als huisarts kunnen wij patiënten van de wieg tot de oude dag begeleiden, in goede en in kwade tijden. We bieden preventieve zorg aan om zoveel mogelijk mensen gezond te houden. Chronische opvolging en hulp bij ziekte behoren ook tot onze taak. Tevens is er in onze praktijk plek voor kleine ingreepjes (plekjes verwijderen, uitstrijkjes nemen, spiraal plaatsen, biopsie nemen en dergelijke), een goed gesprek, administratieve vragen, begeleiding in de zoektocht naar juiste zorg…
Wij hopen dat iedereen bij ons team de zorg kan vinden die hij/zij nodig heeft.  

 

Nieuws

Nieuwe collega

Wij zijn blij te melden dat dr. Ben Verbeke ons artsenteam ook in de toekomst zal blijven versterken. Vooralsnog is hij elke dinsdag en donderdag aanwezig in de praktijk.

Aanmelding in het ziekenhuis

Gelieve bij een aanmelding in het ziekenhuis (raadpleging of opname) uw huisarts te laten aanpassen indien dit nog geregistreerd staat op dr. Vos.

Afscheid Dr. Vos

Vanaf 30/03/2024 zet ik mijn activiteiten als huisarts hier in De Witte Merel stop.
Het is zeker met een dubbel gevoel omdat ik deze praktijk met hart en ziel uitgebouwd heb en met vele van jullie meer dan 22 jaar lief en leed heb gedeeld.

Ik ben hier in Meerle altijd heel graag huisarts geweest en ga de praktijk, patiënten en collega’s missen, maar de herinneringen blijven.
Ik kijk dan ook uit naar een nieuw hoofdstuk met rust, tijd voor familie, vrienden en sporten.
Gelukkig kan ik de praktijk in goede handen achterlaten bij de collega’s artsen en verpleegkundigen. Zij kunnen mij ook nog steeds bereiken als er overleg nodig is.

Vriendelijke groeten, Dr. Katelijne Vos

Verpleegkundig spreekuur
Vanaf december 2023 zullen wij starten met een verpleegkundig spreekuur voor kleine klachten (wratjes bevriezen, uitspuiten van oren, vermoeden blaasontsteking e.d.) en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen (geven van een injectie, doen van een bloedname e.d.). Op deze manier kunnen we ieders kwaliteit optimaal benutten.

 

Patiëntenstop

Actueel hebben wij een patiëntenstop. Patiënten die wonen in het postcode gebied 2328 mogen zich wel bij ons aanbieden.

 

Wie zijn wij 

Mw. Anke Christianen – verpleegkundige

Mw. Brigitte Geenen – verpleegkundige

Dr. Saskia Gruijthuijsen – huisarts (geconventioneerd)

Dr. Simone van der Drift – huisarts (geconventioneerd)

Dr. Ben Verbeke – huisarts (geconventioneerd)