Visie

Wij streven naar kwaliteitsvolle zorg voor onze patiënten in Meerle en omstreken. Wij vinden het belangrijk om goede laagdrempelige zorg te bieden ongeacht je afkomst of overtuiging. De patiënt staat bij ons centraal. Wij streven ernaar iedereen goed te leren kennen en zo zorg op maat te kunnen bieden. Hierbij zijn wederzijds respect en vertrouwen essentieel. 
Als huisarts kunnen wij patiënten van de wieg tot de oude dag begeleiden, in goede en in kwade tijden. We bieden preventieve zorg aan om zoveel mogelijk mensen gezond te houden. Chronische opvolging en hulp bij ziekte behoren ook tot onze taak. Tevens is er in onze praktijk plek voor kleine ingreepjes (plekjes verwijderen, uitstrijkjes nemen, spiraal plaatsen, biopsie nemen en dergelijke), een goed gesprek, administratieve vragen, begeleiding in de zoektocht naar juiste zorg…
Wij hopen dat iedereen bij ons team de zorg kan vinden die hij/zij nodig heeft.  

Griepvaccinaties

Voor griepvaccinaties kunt u bij ons terecht op de volgende dagen 4, 5, 18 en 19 november.

U komt in aanmerking voor een griepvaccinatie als:

  • U ouder dan 50 jaar bent
  • U jonger dan 50 jaar bent en een van de volgende aandoeningen heeft:
    Een hartziekte, een longziekte (zoals ernstig astma of COPD), een lever- of nierziekte, een chronische spierziekte, suikerziekte of een verminderde weerstand (door ziekte of medicatie).
  • U jonger dan 50 jaar bent en u onder een van de volgende categorieën valt:
    U werkt in de gezondheidssector, u woont onder hetzelfde dak met eerder genoemde risicopersonen, u bent zwanger en indien u kinderen heeft jonger dan 6 maanden. 

Een afspraak kunt u telefonisch maken. U dient hiervoor in de voormiddag te bellen naar Brigitte.

Nieuws

  • Actueel hebben wij een patiëntenstop. Patiënten die wonen in het postcode gebied 2328 mogen zich wel bij ons aanbieden.
  • Wij vervangen Dr. Karin Feremans tijdens ziekte.
Wie zijn wij 

Mw. Brigitte Geenen - verpleegkundige

Dr. Saskia Gruijthuijsen - huisarts

Dr. Simone van der Drift - huisarts

Dr. Katelijne Vos - huisarts

Dr. Noa van Remoortel - huisarts in opleiding