Welkom

Praktijk website

Indien u verkouden bent, gelieve geen afspraak te maken, en klik hier.

Voor al uw vragen, codes, ingeven hoog risico contacten, … , 1 adres: https://mijncoronatest.be/

Gezien we overspoeld worden door telefoons, en hierdoor patiënten die dringende medische hulp nodig hebben niet meer binnen geraken, vragen we u om ons niet meer te bellen voor:

hoog risico contacten. Deze codes worden aangemaakt door de contact tracers, en niet door de huisarts. U kunt ze nu ook zelf aanmaken.

vragen voor een test code bij verkoudheden waarvoor u geen medisch advies wilt. U kunt deze code zelf aanmaken op https://www.mijngezondheid.belgie.be/, waarna u zelf een afspraak kunt inboeken in een triagecentrum (ook via https://www.mijngezondheid.belgie.be/) of bij een apotheek voor een sneltest (https://www.apotheek.be/nl/apotheker/Pages/In-welke-apotheken-kan-ik-me-laten-testen-op-COVID.aspx)

U kunt ons uiteraard wel nog steeds bellen bij verkoudheidsklachten, waarbij u medische vragen heeft.

 

Klik HIER om online een afspraak te maken.

  • Indien u zich ziek voelt (verkouden, hoest, koorts), kom niet naar de praktijk maar bel 092325032.
  • Draag een CHIRURGISCH of een FFP 2 mondmasker op consultatie. . Ook graag een mondmasker bij alle kinderen vanaf 6 jaar ( hier mag een aansluitend stoffen mondmasker)
  • Kom indien mogelijk alleen.
  • Voor reizigers die een Covid-19 PCR test nodig hebben: klik hier. Testen voor reizigers of voor opname in ziekenhuis kunnen in de praktijk.  We beschikken eveneens over snelle antigeen testen.

Voorschriften

De komende maanden kondigen zich bijzonder druk aan.  Het zal niet steeds mogelijk zijn telefonische aanvragen voor medicatie te beantwoorden.

We vragen daarom ook met aandrang om geen voorschriften meer te vragen via de telefoon, maar altijd op afspraak te komen. Enkel zo kunnen wij uw gezondheid op een goede en professionele manier opvolgen. Wij zorgen ervoor dat u voldoende voorschriften mee krijgt tot uw volgende controle.