Raadpleging, Huisbezoeken en Bereikbaarheid

Deze praktijk neemt geen nieuwe patiënten meer aan.

Cette pratique n’accepte plus de  nouveaux patients.

This practice does not accept new patients anymore.

OPGEPAST : Na krokusvakantie 2023 enkel nog raadpleging op afspraak mogelijk!

 

RAADPLEGING (enkel na afspraak)

bij voorkeur via online agenda :

klik http://sanmax.afsprakenbeheer.be/e/aHN0UVJrME14VXNJc3FYOFpmejRTNE9hdVVDYWp4UG9SMk01RkpLRjFURT0%3D

of via  02 305 52 77 (gelieve te bellen tussen 09:00 en 18:00 uur)

Op werkdagen gelieve voor gewone oproepen na 09:00 uur te willen bellen.

voor hoogdringende (!) problemen kan steeds telefonisch contact genomen worden op 02/305 52 77, bij niet beschikbaarheid zal een wachtdoende arts op het antwoordtoestel vermeld worden of het nummer van de wachtpost.

 

BELMOMENT

U wilt de dokter spreken, U hebt een advies nodig, U wilt graag de resultaten van een bloedproef? Bel dan tijdens het belmoment van de dokter naar 02/305 52 77

Elke voormiddag tussen 11.00 en 12.00 uur,

Uw huisarts is op deze vaste momenten telefonisch beschikbaar voor niet-dringende informatie, uitslagen, kort advies, enzovoort. Tijdens zo’n belmoment kan het erg druk zijn. Uw arts is dan ook genoodzaakt om het gesprek kort te houden.

Telefonisch kan geen diagnose worden gesteld. Daarvoor dient U een afspraak voor een raadpleging te maken.. Ook voor uitgebreid advies wordt U verzocht niet te telefoneren maar op raadpleging te komen.

 

HUISBEZOEKEN

Kom zo veel mogelijk zelf naar de praktijk. Uw dokter heeft daar meer mogelijkheden om U goed te helpen. Thuis zitten wachten hoeft dan niet meer. Vraag huisbezoeken best tijdig aan: liefst voor 11 uur als het kan. Tijdig aangevraagde huisbezoeken kunnen sneller worden beantwoord. Huisbezoeken aangevraagd na de middag kunnen in drukkere perioden soms zelfs niet meer op dezelfde dag gebeuren. Vermeld bij Uw aanvraag steeds:

  • Naam en voornaam van de patiënt
  • Het volledige adres
  • Bondige reden van de aanvraag

 

AVOND en NACHT, WOENSDAGNAMIDDAG, WEEKEND, VERLOFPERIODES

Dr Feys werkt samen met andere huisartsenpraktijken om steeds te zorgen voor een huisarts die bereikbaar is voor dringende raadplegingen en huisbezoeken.

Problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunnen ook tijdens de openingsuren door de wachtpost van Buizingen (tel.: 02 361 10 10) opgevangen worden.

Een antwoordapparaat  zal U bij niet beschikbaarheid steeds het telefoonnummer van de wachtdoende huisarts of de wachtpost meedelen afhankelijk van het tijdstip.