Raadpleging, Huisbezoeken en Bereikbaarheid

VRIJE RAADPLEGING (voor afspraken zie hieronder)

Voormiddag Namiddag Avond
maandag 8.30-9.30 18.30-19.30
dinsdag afspraak 18.30-19.30
woensdag 8.30-9.30 afspraak
donderdag 8.30-9.30 afspraak
vrijdag 8.30-9.30 afspraak
weekend via wachtpost,alsembergse steenweg 89  te BUIZINGEN02 361 10 10

RAADPLEGING NA AFSPRAAK

bij voorkeur via online agenda :

klik http://sanmax.afsprakenbeheer.be/e/aHN0UVJrME14VXNJc3FYOFpmejRTNE9hdVVDYWp4UG9SMk01RkpLRjFURT0%3D

of via  02 305 52 77

BELMOMENT

U wilt de dokter spreken, U hebt een advies nodig, U wilt graag de resultaten van een bloedproef? Bel dan tijdens het belmoment van de dokter

Elke voormiddag tussen 10 en 10.30 uur, s’avonds tussen 19 en 19.30 uur  (niet op woensdag ) naar het nummer 02 305 52 77.

Uw huisarts is op deze vaste momenten telefonisch beschikbaar voor niet-dringende informatie, uitslagen, kort advies, enzovoort. Tijdens zo’n belmoment kan het erg druk zijn. Uw arts is dan ook genoodzaakt om het gesprek kort te houden.

Telefonisch kan geen diagnose worden gesteld. Daarvoor dient U op raadpleging te komen of een afspraak te maken.. Ook voor uitgebreid advies wordt U verzocht niet te telefoneren maar op de raadpleging te komen.

HUISBEZOEKEN

Kom zo veel mogelijk zelf naar de raadpleging. Uw dokter heeft daar meer mogelijkheden om U goed te helpen. Thuis zitten wachten hoeft dan niet meer. Vraag huisbezoeken best tijdig aan: liefst voor 11 uur als het kan. Tijdig aangevraagde huisbezoeken kunnen sneller worden beantwoord. Huisbezoeken aangevraagd na de middag kunnen in drukkere perioden soms zelfs niet meer op dezelfde dag gebeuren. Vermeld bij Uw aanvraag steeds:

  • Naam en voornaam van de patiënt
  • Het volledige adres
  • Bondige reden van de aanvraag

AVOND en NACHT, WOENSDAGNAMIDDAG,VERLOFPERIODES

Dr Feys werkt samen met 5 andere huisartsenpraktijken om steeds te zorgen voor een huisarts die bereikbaar is voor dringende raadplegingen en huisbezoeken. Een antwoordapparaat  zal U het telefoonnummer van de wachtdoende huisarts meedelen.

 

COVID testing:

als u ziek bent:

nieuwe website: mijncoronatest.be. Huisartsen kunnen deze website communiceren naar patiënten om hen de weg te wijzen naar de juiste tool, bijvoorbeeld om een testcode aan te vragen of om de resultaten van hun coronatest te raadplegen.

U kan zelf een testcode aanvragen bij symptomen via de “self assesment tool” van mijn gezondheid .be :(copy/paste url hieronder aub)

at.info-coronavirus.be/nl/formulier/sat?fbclid=IwAR2MpGFq3vsWN1t9w-tPdXOOHWpnzuA5uwqIGlBl4yqhLPEzHcHPVExoHMs

Als u niet ziek bent (bv reis): afspraak nemen op triagecentrum via mijngezondheid.be/masante.be of ander labo

OF (copy/paste url aub)

https://www.testcovidnwvl.be/nl/wanneer-moet-ik-mij-laten-testen

  Voor allerhande vragen, zoals: moet ik getest worden? Contactopvolging? Quarantaine en isolatie? Mond-neusmaskers? Ik ben ziek of ken iemand die ziek is?

=> https://www.info-coronavirus.be/nl/
=> https://www.gezondheidenwetenschap.be/gezondheid-in-de-media/wat-weten-we-vandaag-over-het-coronavirus
=> http://www.coronafacts.be/