Welkom

Versterking van de praktijk !!!!!!!PRAKTIJK VERHUISD NAAR NIEUW ADRES: MUGGENBERG 2 !!!!!!

Ik ben heel erg blij aan te kondigen dat ik vanaf 1 maart 2022 zal samenwerken met dr.Natalie Depoortere en. U kan steeds blijven telefoneren naar mijn gekend nummer: 015 31 63 33. VOOR UITSLAGEN  KAN U BELLEN TUSSEN 10 EN 12 VAN DINSDAG TEM DONDERDAG

Wij zullen onze kennis, ervaring en enthousiasme inzetten om nog betere zorg te kunnen bieden.Ik ben er van overtuigd dat het aanwenden van mijn jarenlange ervaring en de frisse medische blik van Natalie U allen ten goede zal komen.

De praktijk zal verhuizen naar een nieuw gebouw in Duffel-West:

MEDIDUFFEL Adres: Muggenberg 2 2570 Duffel.

Patienten die zich niet  tot de Muggenberg kunnen verplaatsen zullen kunnen rekenen op goede zorg aan huis en in geval van nood nog in de BINNENWEG 3

Welkom op de website van dokter Andersen ( geconventioneerd huisarts, sportarts, aangenomen geneesheer, stageleider KU Leuven, UGent )

 

DRAAG STEEDS EEN MONDMASKER  BIJ HET BETREDEN VAN DE PRAKTIJK AUB.

 

CONSULTATION ONLY ON APPOINTMENT: CALL THE PRACTICE AT 015 31 63 33: always wear a mask when you enter the practice

 

CONSULTATION SEULEMENT SUR RENDEZ-VOUS: TELEFONEZ LE CABINET SUR 015 31 63 33 

Portez toujours un masque avant d’ entrer le cabinet médicale

MEER INFO OVER DE CORONAVIRUS PANDEMIE OP: 

http://info-coronavirus.be

BRENG STEEDS UW IDENTITEITSKAART MEE OP RAADPLEGING

TAKE YOUR ID CARD ALWAYS WITH YOU ON CONSULTATION

APPORTEZ VOTRE ID CARD POUR LA CONSULTATION

Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Raadpleging

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten.Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Afspraken

Om een afspraak te maken belt u de praktijk bij voorkeur tussen 08:00u  en 10:00u en tussen 14:30u en 16:00 u.

Voor de raadplegingen op afspraak, graag enkele verduidelijkingen:

    1. Afspraken kan u alle weekdagen maken
    2. Komt u met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.
    3. Voorziet u een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden. Hetzelfde geldt voor levensverzekeringsonderzoeken ed.
    4. Spoedgevallen kunnen door de huisarts , indien mogelijk opgevangen worden . Neem contact op met de praktijk : ofwel kan u door uw huisarts direct geholpen worden ofwel wordt u doorverwezen naar een spoeddienst .

Nog in verband met patiëntenbezoek aan huis

Huisbezoeken dienen bij voorkeur te worden aangevraagd voor 10:30 u ‘s ochtends.   Voor huisbezoeken kan er  geen tijdstip worden afgesproken. U wordt de dag van de aanvraag aan huis bezocht , rekening houdend met de ernst van uw probleem en het aantal oproepen voor die dag .

Meestal is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toe gaat !            In de ons omringende landen  landen gebeuren huisbezoeken slechts zeer uitzonderlijk !   In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe in  een steeds drukker wordend verkeer .