Welkom

Welkom op de website van het Medisch Huis Beersel.

In onze huisartsenpraktijk werken 3 huisartsen en 2 huisartsen in opleiding: Dr. Liesbet Stulens, Dr. Laurien Tilley, Dr. Emely Amys, Dr. Fiene Van Aerschot en Dr. Sophie Jansen.

We hebben er bewust voor gekozen om samen te werken en zijn er van overtuigd dat het werken in teamverband zowel de patiëntenzorg als ons eigen functioneren ten goede komt.

Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. We doen enkel huisbezoeken in Beersel en deelgemeenten.

Voor dringende vragen of medische problemen, gelieve telefonisch contact op te nemen met de praktijk: 02/331.37.48.

Het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht. Wij vragen u wel om een mondmasker te dragen bij volgende symptomen: koorts, verkoudheid, hoest, keelpijn. Heb je zelf een verminderde weerstand, raden we je aan om ook steeds een masker te dragen .

 

Resultaten – HELENA

Voor een vlotte en veilige communicatie tussen arts en patiënt maken wij gebruik van het gratis digitale platform Helena.

Hier kunnen wij medische documenten, elektronische voorschriften en laboresultaten met u delen. U kan dit zelf activeren via eID  of itsme via Helena.care.

Vragen via mail worden niet beantwoord.

 

 

 

Nieuwe patiënten

Om goede, kwalitatieve zorg te kunnen blijven verlenen aan onze patiënten zijn wij genoodzaakt het aantal nieuwe patiënten te beperken. Enkel nieuwe patiënten die in Beersel wonen en geen eigen huisarts hebben kunnen zich telefonisch aanmelden op het secretariaat.