Welkom

Jef_2020090815

De meest aangewezen plaats om uw huisarts te raadplegen is het kabinet. Daar zijn uw medisch dossier en de nodige hulpmiddelen ter beschikking. Daar loopt het contact met uw huisarts het rustigst en meest efficiënt. Daar word je ook het vlugst geholpen en op het moment dat je het meest past. Je beslist zelf wanneer je komt : tijdens de vrije raadpleging (maandag en vrijdag) of op afspraak.

Raadpleging:

Op maandag en vrijdag verloopt de raadpleging volgens beurt

  • Neem dus op die dagen altijd een kaartje (sleutelhanger)

  • Je mag zelf je afspraakuur kiezen en dan wachten in de wachtzaal of later terug komen. Normaal gezien ben je aan de beurt op het uur dat op jouw kaartje staat vermeld.

  • Je kan eventueel ook op voorhand telefonisch een kaartje voor jou laten wegnemen.

  • Neem een kaartje voor elke persoon die de dokter wil raadplegen.

  • Door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren dat de raadpleging niet op het voorziene uur kan gebeuren. We vragen daarvoor uw begrip

Huisbezoeken:

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht te been bent.

Liefst aanvragen voor 10.30 ‘s morgens indien mogelijk

Spoedgevallen:

Wanneer dringende hulp nodig is…. mag u natuurlijk altijd bellen! Telefoneer als het kan liefst zelf, dan kan u reeds met de dokter overleggen. Vraag niet nodeloos om dringende hulp: dit neemt veel tijd in beslag en doet andere zieken wachten.