Voor het maken van een afspraak ga naar: www.afspraken.be

 

Dr. Leentje is sinds 2013 huisarts in Rotselaar waar ze bij haar tante Dr. Marleen Maes een goede start kreeg en met veel zorg de praktijk verder wil zetten in Wezemaal.

 

Dr. Margot is sinds 2014 huisarts en is sinds juni 2018 werkzaam in Wezemaal. Ze is van oorsprong Nederlandse en heeft haar opleiding gevolgd in Leuven.

 

Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

 

Voor het maken van een afspraak ga naar: www.afspraken.be