Voor het maken van een afspraak ga naar: www.afspraken.be

Goed nieuws:

Op 4 mei is Dr. Leentje Moons bevallen van een gezonde zoon, Daan. Komende weken zal zij zich toeleggen op de goede zorgen voor Daan en haar twee andere kindjes. Vanaf 1 september zal Dr. Leentje Moons terug in de praktijk beschikbaar zijn.

 

Van 11 mei tot en met 31 augustus zal Dr. Simon Leclercq de praktijk komen versterken.

 

Beste mensen,

Sinds 22 mei zijn er terug online afspraken in te boeken. Gelieve dit enkel te doen indien u zelf en uw familie (uw bubbel) geen COVID-19 klachten hebben. Mensen die koorts hebben, hoesten, kort van adem zijn, keelpijn hebben vragen wij steeds te bellen om zo samen af te stemmen wat het vervolg beleid gaat zijn.

Voorlopig vragen wij u altijd om een reden te melden bij het boeken van een consultatie.

Dr. Margot en Dr. Simon proberen ook de mogelijkheid te bieden van telefonische en videoconsultaties, hiervoor kan u online een afspraak inboeken. Indien u kiest voor een telefonische consultatie gelieve op het moment van de afspraak ZELF te bellen op 0467/02.64.19

Mogen wij u vragen om bij iedere consultatie zelf ook een mondmasker over mond en neus te dragen?

 

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

Groetjes Dr. Leentje Moons en Dr. Margot Stenveld

 

 

 

Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

 

Voor het maken van een afspraak ga naar: www.afspraken.be