Enkel op afspraak

Telefoonnummer: 059 44 89 75 

Online afspraak maken: klik hier

 

TIJDELIJKE PATIËNTENSTOP vanwege de overmatige drukte (ingegaan op 22/5/2024 – voorlopig tot 1/7/2024)

VERLOF van 8 tot en met 12 juli 2024.

Tijdens mijn afwezigheid staat mijn collega dr. Waffelaert paraat om de patiënten in nood te helpen. Dr. Waffelaert werkt enkel op afspraak en is bereikbaar op het nummer 050 81 42 88. Zijn praktijkadres is Zerkegemstraat 16, 8480 Bekegem (Ichtegem).

 

Openingsuren en bereikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag: 8u00 – 19u00

Niet op zaterdag, zondag en feestdagen

Verlof en afwezigheid, alsook de nodige vervanging hiervoor, worden tijdig geregeld en gecommuniceerd.

 

 

Inschrijven en kennismaking

Als het de eerste keer is dat u langskomt in de praktijk én wenst u bij ons vaste patiënt te worden, dan zal de onthaalmedewerkster of de arts u een kennismakingsdocument meegeven om thuis in te vullen. Dit document peilt naar uw medische voorgeschiedenis, eigen en familiale risico’s, medicatiegebruik, vaccinaties, etc. en dient om uw (globaal) medisch dossier op punt te stellen en te kunnen beheren, u beter te leren kennen, alsook om u de beste zorgen te kunnen bieden. 

Wens je al patiënt te worden in de praktijk, maar heb je voorlopig nog geen afspraak nodig? Kom je dan gerust al inschrijven aan het onthaal in de voormiddag met je identiteitskaart. 

 

Verkoudheidsklachten

Heeft u verkoudheidsklachten, koorts of mogelijks klachten van covid-19? Dan vragen wij u vriendelijk om dit te vermelden als u een afspraak maakt en een (chirurgisch) mondmasker te dragen. Het is ook interessant om eventueel op voorhand een covid-sneltest te doen (zeker bij koorts met spierpijn en futloosheid) zo bent u zeker dat u (geen) covid hebt.

welcome signage on focus photography