Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Gezien Dr Barzeele een opleiding volgt tot stagemeester, wil de praktijk zich ‘omvormen’ tot een opleidingspraktijk. De visie van een kersvers afgestudeerd arts is uiterst waardevol zowel voor de patiënten als voor de artsen die al langer aan het werk zijn. Andersom kan de HAIO (huisarts in opleiding) veel leren uit de ervaring van een ouder arts. Die wisselwerking brengt een frisse dynamiek in de praktijk.