Welkom

OPMERKING: IN HET KADER VAN DE CORONAVIRUS-EPIDEMIE IS HET AANGEWEZEN OM BIJ ELKE ACUTE LUCHTWEGINFECTIE EERST TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN MET DE HUISARTS. KOM NIET ZOMAAR NAAR DE RAADPLEGING!!!

Opmerking: door de coronavirus-epidemie werken Dr Barzeele en Dr Pattyn tijdelijk enkel en alleen op afspraak in de Kapelaanstraat. De vrije raadplegingen zijn bij hen tijdelijk opgeschort.
In de Kapelaanstraat doen we al het mogelijke om de praktijk infectievrij te houden zodat patiënten met niet-luchtweggebonden klachten nog steeds welkom zijn en goed geholpen kunnen worden.

Nieuw: volg de praktijk op facebook via deze link: Afbeeldingsresultaat voor logo facebook of typ in ‘Huisartsenpraktijk Het Grensland’.

Dr Joke Barzeele en Dr. Jean-Pierre Verhoeve werken in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. In januari 2017 is de praktijk gedeeltelijk verhuisd naar de nieuwe praktijk in de Kapelaanstraat, namelijk ‘Het Grensland’. Daar gebeuren de raadplegingen uitsluitend op afspraak. In de Douvieweg blijven de vrije raadplegingen.
In september 2018 werd ons team uitgebreid met een huisarts-in-opleiding (haio), namelijk Roeland Pattyn. Hij blijft bij ons tem augustus 2020. Hij werkt volledig zelfstandig, nadien is er steeds ruimte tot overleg. Het voordeel voor de patiënt is dat de afspraak-tijd ruimer is bij de haio en dat het dossier met een frisse blik bekeken wordt. Interessant voor iedereen!

Opmerking: meer en meer komen patiënten te laat toe op hun afspraak en soms komen ze zelfs helemaal niet. Dit is uiteraard zeer vervelend voor de dokter maar ook voor de patiënten die erna moeten komen. 5 minuten op voorhand komen is gewenst.