Welkom

Dr Joke Barzeele en Dr. Jean-Pierre Verhoeve werken in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. In januari 2017 is de praktijk gedeeltelijk verhuisd naar de nieuwe praktijk in de Kapelaanstraat, namelijk ‘Het Grensland’. Daar gebeuren de raadplegingen uitsluitend op afspraak. In de Douvieweg blijven de vrije raadplegingen.
In september 2018 werd ons team uitgebreid met een huisarts-in-opleiding (haio), namelijk Roeland Pattyn. Hij blijft bij ons tem augustus 2020. Hij werkt volledig zelfstandig, nadien is er steeds ruimte tot overleg. Het voordeel voor de patiënt is dat de afspraak-tijd ruimer is bij de haio en dat het dossier met een frisse blik bekeken wordt. Interessant voor iedereen!

Nieuw: volg de praktijk op facebook via deze link:   Afbeeldingsresultaat voor logo facebook  of typ in ‘Huisartsenpraktijk Het Grensland’.

Opmerking: meer en meer komen patiënten te laat toe op hun afspraak en soms komen ze zelfs helemaal niet. Dit is uiteraard zeer vervelend voor de dokter maar ook voor de patiënten die erna moeten komen. 5 minuten op voorhand komen is gewenst.