Welkom

Momenteel werk ik samen met Dr. Jean-Pierre Verhoeve in de Douvieweg in Watou. We werken in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. In januari 2017 is de praktijk gedeeltelijk verhuisd naar de nieuwe praktijk in de Kapelaanstraat, namelijk ‘Het Grensland’. Daar gebeuren de raadplegingen uitsluitend op afspraak.

In september 2018 werd ons team uitgebreid met een huisarts-in-opleiding (haio), namelijk Roeland Pattyn. Hij werkt volledig zelfstandig, nadien is er steeds ruimte tot overleg. Het voordeel voor de patiënt is dat de afspraak-tijd ruimer is bij de haio en dat het dossier met een frisse blik bekeken wordt. Interessant voor iedereen!
Ondertussen kunnen we met veel blijdschap melden dat Dr Pattyn ook zijn tweede jaar opleiding bij ons volgt. Hij blijft dus tot en met augustus 2020.

Opmerking: meer en meer komen patiënten te laat toe op hun afspraak en soms komen ze zelfs helemaal niet. Dit is uiteraard zeer vervelend voor de dokter maar ook voor de patiënten die erna moeten komen. 5 minuten op voorhand komen is gewenst.

Mededeling: beperkte toegankelijkheid van de Kapelaanstraat thv onze oprit door aanleg nieuwe begraafplaats. U zal mogelijks moeten parkeren op de markt.