Welkom

IN HET KADER VAN DE CORONAVIRUS-EPIDEMIE IS HET AANGEWEZEN OM BIJ ELKE ACUTE LUCHTWEGINFECTIE EERST TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN MET DE HUISARTS. KOM NIET ZOMAAR NAAR DE RAADPLEGING!!!

Wat vragen we aan u als patiënt:
. Hou waar mogelijk afstand van de dokter en andere patiënten (social distancing)
. Gelieve strikt op tijd op uw consultatie te komen
. Kom alleen (1 begeleider mogelijk bij kinderen en / of bij hulpbehoevende mensen)
. Het dragen van een mondmasker is sterk aanbevolen(heeft u geen mondmasker dan dient u de mond en de neus met een sjaal of ander kledingstuk te bedekken)
. Gelieve uw afspraak te annuleren wanneer u of een familielid in uw directe omgeving COVID-19 ziektesymptomen heeft (koorts, loopneus, niezen, verkoudheid, hoesten, keelpijn of smaakverlies)
. Bij voorkeur betaling met Bancontact App of Payconiq-app, cash blijft toegestaan

 

 

Nieuw: volg de praktijk op facebook via deze link: Afbeeldingsresultaat voor logo facebook of typ in ‘Huisartsenpraktijk Het Grensland’.

Dr Joke Barzeele en Dr. Jean-Pierre Verhoeve werken in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. In januari 2017 is de praktijk gedeeltelijk verhuisd naar de nieuwe praktijk in de Kapelaanstraat, namelijk ‘Het Grensland’. Daar gebeuren de raadplegingen uitsluitend op afspraak. In de Douvieweg blijven de vrije raadplegingen.
In september 2018 werd ons team uitgebreid met een huisarts-in-opleiding (haio), namelijk Roeland Pattyn. Hij blijft bij ons tem augustus 2020. Hij werkt volledig zelfstandig, nadien is er steeds ruimte tot overleg. Het voordeel voor de patiënt is dat de afspraak-tijd ruimer is bij de haio en dat het dossier met een frisse blik bekeken wordt. Interessant voor iedereen!

Vanaf oktober 2020 komt er een nieuwe huisarts-in-opleiding.

Opmerking: meer en meer komen patiënten te laat toe op hun afspraak en soms komen ze zelfs helemaal niet. Dit is uiteraard zeer vervelend voor de dokter maar ook voor de patiënten die erna moeten komen. 5 minuten op voorhand komen is gewenst.