Welkom

Vanaf september 2023: TIJDELIJKE PATIËNTENSTOP tot nader order. Nieuwe patiënten die alsnog boeken, zullen geweigerd worden.

Opmerking: de laatste tijd komen veel patiënten te laat toe voor hun afspraak of ze komen zelfs helemaal niet. Dit is zeer vervelend voor de arts die zit te wachten, en ook voor de afspraken nadien die noodgedwongen mee opschuiven. Graag toch 5 minuten op voorhand aanwezig zijn!!

 

Nieuw: volg de praktijk op facebook via deze link: Afbeeldingsresultaat voor logo facebook of typ in ‘Huisartsenpraktijk Het Grensland’.

Dr Joke Barzeele en Dr. Jean-Pierre Verhoeve werken in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. In januari 2017 is de praktijk gedeeltelijk verhuisd naar de nieuwe praktijk in de Kapelaanstraat, namelijk ‘Het Grensland’. Daar gebeuren de raadplegingen uitsluitend op afspraak. In de Douvieweg blijven de vrije raadplegingen.
Sinds september 2018 werken we met een huisarts-in-opleiding (haio). De haio werkt volledig zelfstandig, nadien is er steeds ruimte tot overleg. Het voordeel voor de patiënt is dat de afspraak-tijd ruimer is bij de haio en dat het dossier met een frisse blik bekeken wordt. Interessant voor iedereen! Jammer genoeg is er geen haio gevonden voor oktober 2023.