Welkom

IN HET KADER VAN DE CORONAVIRUS-EPIDEMIE NEMEN WE ENKELE EXTRA VOORZORGSMAATREGELEN:

  • Kom niet naar de raadpleging met COVID-19 ziektesymptomen (koorts, hoesten, geur- of smaakverlies, keelpijn) of wanneer een familielid in quarantaine is. Bel eerst om een test af te spreken indien nodig.
  • Hou waar mogelijk afstand van de dokter en andere patiĆ«nten (social distancing)
  • Gelieve strikt op tijd op uw consultatie te komen
  • Kom alleen (1 begeleider mogelijk bij kinderen en / of bij hulpbehoevende mensen)
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht
  • Bij voorkeur betaling met de app van Bancontact of Payconiq-app, cash blijft echter nog steeds toegestaan

Nieuw: volg de praktijk op facebook via deze link: Afbeeldingsresultaat voor logo facebook of typ in ‘Huisartsenpraktijk Het Grensland’.

Dr Joke Barzeele en Dr. Jean-Pierre Verhoeve werken in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. In januari 2017 is de praktijk gedeeltelijk verhuisd naar de nieuwe praktijk in de Kapelaanstraat, namelijk ‘Het Grensland’. Daar gebeuren de raadplegingen uitsluitend op afspraak. In de Douvieweg blijven de vrije raadplegingen.
Sinds september 2018 werken we met een huisarts-in-opleiding (haio). De haio werkt volledig zelfstandig, nadien is er steeds ruimte tot overleg. Het voordeel voor de patiƫnt is dat de afspraak-tijd ruimer is bij de haio en dat het dossier met een frisse blik bekeken wordt. Interessant voor iedereen!
Vanaf oktober 2020 is er een nieuwe huisarts-in-opleiding, namelijk Dr. Ellen Dierickx. Zij blijft bij ons gedurende 18 maand.