Welkom

Onder het tabblad ‘raadplegingen en huisbezoeken’ vindt u de vakantieregeling terug.

Opmerking: de laatste tijd komen veel patiënten te laat toe voor hun afspraak of ze komen zelfs helemaal niet. Dit is zeer vervelend voor de arts die zit te wachten, en ook voor de afspraken nadien die zo ook opschuiven. Graag toch 5 minuten op voorhand aanwezig zijn!!

IN HET KADER VAN DE CORONAVIRUS-EPIDEMIE NEMEN WE ENKELE EXTRA VOORZORGSMAATREGELEN:

  • Kom niet naar de raadpleging met COVID-19 ziektesymptomen (koorts, hoesten, geur- of smaakverlies, keelpijn) of wanneer een familielid in quarantaine is. Bel eerst om een test af te spreken indien nodig.
  • Hou waar mogelijk afstand van de dokter en andere patiënten (social distancing)
  • Gelieve strikt op tijd op uw consultatie te komen
  • Kom alleen (1 begeleider mogelijk bij kinderen en / of bij hulpbehoevende mensen)
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht
  • Bij voorkeur betaling met de app van Bancontact of Payconiq-app, cash blijft echter nog steeds toegestaan

 

Nieuw: volg de praktijk op facebook via deze link: Afbeeldingsresultaat voor logo facebook of typ in ‘Huisartsenpraktijk Het Grensland’.

Dr Joke Barzeele en Dr. Jean-Pierre Verhoeve werken in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. In januari 2017 is de praktijk gedeeltelijk verhuisd naar de nieuwe praktijk in de Kapelaanstraat, namelijk ‘Het Grensland’. Daar gebeuren de raadplegingen uitsluitend op afspraak. In de Douvieweg blijven de vrije raadplegingen.
Sinds september 2018 werken we met een huisarts-in-opleiding (haio). De haio werkt volledig zelfstandig, nadien is er steeds ruimte tot overleg. Het voordeel voor de patiënt is dat de afspraak-tijd ruimer is bij de haio en dat het dossier met een frisse blik bekeken wordt. Interessant voor iedereen!
Vanaf april 2022 is er een nieuwe huisarts-in-opleiding, namelijk Dr. Sébastien Coudron. Hij blijft bij ons gedurende 18 maand.