Home

Welkom op de site van de huisartsenpraktijk Groenendijk te Bredene.

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de werking van onze huisartsenpraktijk.

 

ONLINE AFSPRAAK: KLIK HIER

NIEUWTJES (UPDATE 16/04/2021)

 • Betreffende corona-testing voor een  reis naar het buitenland. Een coronatest om op reis te gaan is NIET TERUGBETAALD. De mutualiteit betaalt de consultatie niet terug = 27 euro en ook het laboratorium betaalt de test niet terug = 47 euro. Weet dat dit u dus ongeveer 75 euro per persoon kost.
 • Betreffende het selecteren van risicopatiënten tussen 40 en 65 jaar. We zijn volop bezig met het selecteren van onze patiënten.  GEDURENDE DE MAAND APRIL selecteren wij de patiënten, NIET IEDEREEN IS DUS AL GESELECTEERD. PANIKEER NIET ALS U NOG NIET VERWITTIGD BENT.  Als uw mailadres in ons bestand staat KAN het zijn dat u een automatische mail krijgt. U HOEFT NIET TE ANTWOORDEN OP EEN EVENTUELE MAIL. Niet iedereen zijn mailadres staat in onze lijst, dus niet iedereen krijgt een mail van ons, maar uw gegevens worden weldegelijk doorgestuurd als u risicopatiënt bent.
 • Betreffende het AstraZeneca vaccin. De wereldgezondheidsorganisatie steunt net als de Belgische regering nog steeds het AstraZeneca vaccin. Dit is een effectief en veilig vaccin waarbij de voordelen van het vaccin nog steeds niet opwegen ten opzichte van eventuele nadelen van het vaccin. Als u een vaccin toegewezen wordt is het niet mogelijk om een ander vaccin te vragen, als uw afspraak uitgesteld wordt zal u nog steeds het zelfde soort vaccin krijgen.
 • Het is vanaf heden niet meer mogelijk om een afspraak te maken bij de verpleegkundige. De samenwerking met de verpleegkundige die op donderdagochtend bloednames/vaccins/inspuitingen uitvoerde is voor onbepaalde tijd onderbroken. Als de samenwerking in de toekomst eventueel opnieuw van start zou gaan zal dit op de site gemeld worden. Wij zijn de thuisverpleegkundige Evie Lefevere alvast dankbaar voor haar inzet in de praktijk de afgelopen 2 jaar.
 • Maatregelen van toepassing om zo weinig mogelijk mensen samen te hebben en de verspreiding van het Covid-19 virus in te perken:
  • Bij ALLE VERKOUDHEIDSKLACHTEN (koorts, hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus, kortademigheid,…) vragen wij u om niet naar de praktijk te komen en TELEFONISCH met ons contact op te nemen: 059 33 06 98. Online een afspraak maken is niet mogelijk voor deze klachten zonder voorafgaand telefonisch contact. Dit is dan ook de reden waarom u vanaf heden verplicht bent om een reden van consultatie op te geven als u online een afspraak maakt. 
  • U kan de praktijk enkel betreden met een mondmasker. Zonder deze bescherming kunnen we u niet toelaten tot de praktijk!
  • Er worden maximaal 4 personen in de wachtzaal toegelaten (om voldoende afstand te kunnen bewaren). Buiten wachten is uiteraard ook nog steeds toegelaten.
  • Kom op het afgesproken tijdstip naar de praktijk (ook niet te vroeg!).
  • Er wordt maar 1 persoon per arts toegelaten tot de praktijk (max 1 begeleider bij kinderen)
  • Bij het betreden van de praktijk vragen we u om uw handen te ontsmetten. Probeer zo weinig mogelijk aan te raken in de praktijk (klinken worden enkel door de artsen vastgehouden)
  • Probeer de consultatie zo kort mogelijk te houden, zodat de artsen op tijd aan de volgende patiënt kunnen beginnen (de consultatie wordt na elke patiënt volledig ontsmet en geventileerd en dit heeft tijd nodig)
  • We vragen een maximale inspannning aan de patiënten om op consultatie te komen, huisbezoeken worden tot een minimum beperkt.

Alvast bedankt voor uw medewerking en hou het veilig!

 • Gezien algemene werkdruk en het grote aantal telefoons vragen wij om uw telefonische vragen (voorschriften, resultaten en niet dringende afspraken) te stellen gedurende de werkuren van de secretaresse (8u00-12u30 en 13u30-16u35). Voor dringende vragen/afspraken zijn we nog steeds bereikbaar tot 19u ‘s avonds en kan u doorgeschakeld worden.
 • Nieuwe patiënten kunnen zich telefonisch aanmelden bij de secretaresse (tussen 8u en 16u30). De Huisartsenkring Middenkust vraagt dat de huisarts die het dichtst bij de aanvragende patiënt gevestigd is, de patiënt ook aanvaardt tot zijn praktijk. Dit zullen wij dan ook doen en bijgevolg zullen nieuwe patiënten die niet in de directe omgeving van de praktijk wonen, doorverwezen worden naar de voor hen dichtsbijzijnde huisarts.
 • Voor een overzicht van de geplande vakanties: zie vakantie