Home

Welkom op de site van de huisartsenpraktijk Groenendijk te Bredene.

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de werking van onze huisartsenpraktijk.

 

ONLINE AFSPRAAK: KLIK HIER

NIEUWTJES (UPDATE 09/09/2020)

 • TIJDENS DE KERSTVAKANTIE IS HET SECRETARIAAT AFWEZIG.  WACHTTIJDEN OM DE TELEFOON OP TE NEMEN KUNNEN LANGER ZIJN DAN NORMAAL. GELIEVE UW VOORSCHRIFTEN NA DE KERSTVAKANTIE TE VRAGEN INDIEN MOGELIJK. MAILS ZULLEN LATER DAN NORMAAL BEANTWOORD WORDEN.
 • Maatregelen van toepassing om zo weinig mogelijk mensen samen te hebben en de verspreiding van het Covid-19 virus in te perken:
  • Bij ALLE VERKOUDHEIDSKLACHTEN (koorts, hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus, kortademigheid,…) vragen wij u om niet naar de praktijk te komen en TELEFONISCH met ons contact op te nemen: 059 33 06 98. Online een afspraak maken is niet mogelijk voor deze klachten zonder voorafgaand telefonisch contact. Dit is dan ook de reden waarom u vanaf heden verplicht bent om een reden van consultatie op te geven als u online een afspraak maakt. 
  • U kan de praktijk enkel betreden met een mondmasker. Zonder deze bescherming kunnen we u niet toelaten tot de praktijk!
  • Er worden maximaal 4 personen in de wachtzaal toegelaten (om voldoende afstand te kunnen bewaren). Buiten wachten is uiteraard ook nog steeds toegelaten.
  • Kom op het afgesproken tijdstip naar de praktijk (ook niet te vroeg!).
  • Er wordt maar 1 persoon per arts toegelaten tot de praktijk (max 1 begeleider bij kinderen)
  • Bij het betreden van de praktijk vragen we u om uw handen te ontsmetten. Probeer zo weinig mogelijk aan te raken in de praktijk (klinken worden enkel door de artsen vastgehouden)
  • Probeer de consultatie zo kort mogelijk te houden, zodat de artsen op tijd aan de volgende patiënt kunnen beginnen (de consultatie wordt na elke patiënt volledig ontsmet en geventileerd en dit heeft tijd nodig)
  • We vragen een maximale inspannning aan de patiënten om op consultatie te komen, huisbezoeken worden tot een minimum beperkt.

Alvast bedankt voor uw medewerking en hou het veilig!

 • Gezien algemene werkdruk en het grote aantal telefoons vragen wij om uw telefonische vragen (voorschriften, resultaten en niet dringende afspraken) te stellen gedurende de werkuren van de secretaresse (8u00-12u30 en 13u30-16u35). Voor dringende vragen/afspraken zijn we nog steeds bereikbaar tot 19u ‘s avonds en kan u doorgeschakeld worden.
 • Sinds juni 2019 is er op donderdagvoormiddag een verpleegkundige in de huisartsenpraktijk aanwezig om diverse taken te verrichten. Dit kunnen zijn: bloednames, ECG afnemen, vaccinaties, inspuitingen, wondzorg,… Ook dit is op afspraak en kan voorlopig enkel telefonisch (059 33 06 98) of via één van de artsen geboekt worden. Deze consultaties zijn ENKEL bij de verpleegkundige, er is op die momenten geen mogelijkheid om een arts te zien, maar uiteraard gebeurt alles wel in opdracht en in opvolging door één van de artsen. Er hoeft niet betaald te worden op deze consultaties (derdebetalerssysteem). Uiteraard kunt u nog steeds een afspraak maken bij één van de artsen indien u dit verkiest.
 • Nieuwe patiënten kunnen zich telefonisch aanmelden bij de secretaresse (tussen 8u en 16u30). De Huisartsenkring Middenkust vraagt dat de huisarts die het dichtst bij de aanvragende patiënt gevestigd is, de patiënt ook aanvaardt tot zijn praktijk. Dit zullen wij dan ook doen en bijgevolg zullen nieuwe patiënten die niet in de directe omgeving van de praktijk wonen, doorverwezen worden naar de voor hen dichtsbijzijnde huisarts.
 • Voor een overzicht van de geplande vakanties: zie vakantie