Home

Welkom op de site van de huisartsenpraktijk Groenendijk te Bredene.

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de werking van onze huisartsenpraktijk.

ONLINE AFSPRAAK: KLIK HIER

NIEUWTJES (UPDATE 29/05/2018):

  • Naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) die van kracht gegaan is op 25 mei 2018 mogen we geen voorschriften/laboresultaten/medische verslagen meer aan het prikbord hangen of klaarleggen. Vanaf heden moeten deze documenten afgehaald worden bij het secretariaat tussen 8u en 16u30. Eveneens mag er niet meer gecommuniceerd worden over medische informatie via niet-beveiligde toepassingen zoals mail, Facebook, sms,…Hopende op uw begrip en medewerking.
  • Voor een overzicht van de geplande voorjaar- en zomervakanties: zie vakantie
  • Na een succesvolle en aangename stageperiode van twee jaar zal Dr. Boudewijn De Paepe zich vanaf 01/09/2018 definitief vestigen in de huisartsenpraktijk Groenendijk. In het najaar van 2018 zal een nieuwe HAIO (huisarts in opleiding) het team versterken.
  • Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om bij elke arts van de huisartsenpraktijk Groenendijk te betalen met Bancontact, dit zowel in de praktijk als op huisbezoek.
  • Om de kwaliteit van zorg hoogstaande te houden, is er momenteel een patiëntenstop voor niet in onze werkzone wonende patiënten. Nieuwe patiënten dienen zich eerst telefonisch aan te melden tussen 8u en 16u30.