Home

Welkom op de site van de huisartsenpraktijk Groenendijk te Bredene.

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de werking van onze huisartsenpraktijk.

ONLINE AFSPRAAK: KLIK HIER

NIEUWTJES (UPDATE 18/02/2019):

  • Gezien het zwangerschapsverlof van Dr. Charlotte Puystjens is het vanaf 01/03/2019 niet mogelijk om nieuwe patiënten te aanvaarden. Er zal een wachtlijst aangelegd worden voor mensen die in de toekomst naar de praktijk willen komen; deze dienen telefonisch (tussen 8u en 16u30) contact op te nemen en hun gegevens achter te laten. Sowieso kunnen we geen patiënten aanvaarden buiten het werkgebied (Bredene en de Vuurtorenwijk).
  • Dr. Charlotte Puystjens is omwille van zwangerschapsverlof vanaf 01/03/2019 niet meer bereikbaar tot de zomer.
  • Voor een overzicht van de geplande vakanties: zie vakantie
  • Het e-mailadres van de huisartsenpraktijk is gewijzigd naar info@hapgroenendijk.be. Het oude e-mailadres zal binnenkort afgesloten worden. Let wel: via email mag er niet gecommuniceerd worden over medische gegevens (cfr. GDPR)
  • Naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) die van kracht gegaan is op 25 mei 2018 mogen we geen voorschriften/laboresultaten/medische verslagen meer aan het prikbord hangen of klaarleggen. Vanaf heden moeten deze documenten afgehaald worden bij het secretariaat tussen 8u en 16u30. Eveneens mag er niet meer gecommuniceerd worden over medische informatie via niet-beveiligde toepassingen zoals mail, Facebook, sms,…Hopende op uw begrip en medewerking.
  • Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om bij elke arts van de huisartsenpraktijk Groenendijk te betalen met Bancontact, dit zowel in de praktijk als op huisbezoek.