Home

Welkom op de site van de huisartsenpraktijk Groenendijk te Bredene.

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de werking van onze huisartsenpraktijk.

ONLINE AFSPRAAK: KLIK HIER

NIEUWTJES (UPDATE 16/06/2019):

  • Met grote blijdschap willen we jullie op de hoogte brengen dat Dr. Charlotte Puystjens op 7/5/2019 bevallen is van twee flinke dochters Pennie & Babette. Dr. Charlotte Puystjens blijft nog afwezig tot na de zomer.
  • Momenteel zijn er problemen met de sanmax-app (app om afspraken te maken). Gelieve om een afspraak te maken te werken via de site of te bellen.
  • Vanaf juni 2019 zal er op dinsdagvoormiddag een verpleegkundige in de huisartsenpraktijk aanwezig zijn om diverse taken te verrichten. Dit kunnen zijn: bloednames, ECG afnemen, vaccinaties, inspuitingen, wondzorg,… Ook dit is op afspraak en kan voorlopig enkel telefonisch (059 33 06 98) of via één van de artsen geboekt worden. Deze consultaties zijn ENKEL bij de verpleegkundige, er is op die momenten geen mogelijkheid om een arts te zien, maar uiteraard gebeurt alles wel in opdracht en in opvolging door één van de artsen. Er hoeft niet betaald te worden op deze consultaties (derdebetalerssysteem). Uiteraard kunt u nog steeds een afspraak maken bij één van de artsen indien u dit verkiest.
  • We krijgen de laatste weken enorm veel aanvragen binnen van nieuwe patiënten om toe te treden tot de praktijk. We hebben met het huisartsenteam getracht om onze agenda’s te optimaliseren, zodanig dat er meer patiënten kunnen gezien worden, zonder dat dit aan kwaliteit of werkuren moet inboeten. Concreet betekent dit dat er minder huisbezoeken zullen gebeuren en dat we aan de patiënten vragen om zoveel mogelijk op consultatie te komen, zelfs al werd er in het verleden hiervoor een huisbezoek gedaan. We vragen op die manier dus ook een inspanning aan de patiënten om het enorme huisartsentekort in de streek mee te helpen opvangen.
  • Nieuwe patiënten kunnen zich telefonisch aanmelden bij de secretaresse (tussen 8u en 16u30). De Huisartsenkring Middenkust vraagt dat de huisarts die het dichtst bij de aanvragende patiënt gevestigd is, de patiënt ook aanvaardt tot zijn praktijk. Dit zullen wij dan ook doen en bijgevolg zullen nieuwe patiënten die niet in de directe omgeving van de praktijk wonen, doorverwezen worden naar de voor hen dichtsbijzijde huisarts.
  • Voor een overzicht van de geplande vakanties: zie vakantie