WELKOM

WIJ WENSEN JULLIE VAN HARTE FIJNE EINDEJAARSFEESTEN

Afbeeldingsresultaten voor kerstwensen 2019

 

 

 

Wij streven ernaar een ‘familie-arts’ te zijn. Hierdoor kunnen we onze patiënten beter opvolgen, rekening houdend met zowel de medische factoren en elementen zoals  familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving. Op deze manier trachten wij u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Raadpleging

Kom op raadpleging als het enigszins mogelijk is. 

Huisbezoeken zijn voorbehouden voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden.

Afspraken

U kan een afspraak maken via onze site of via het secretariaat.

Daar de tijd per consultatie beperkt is vragen wij u per persoon 1 afspraak te boeken..Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.

Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.

Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.

Weet dat uw medisch dossier bereikbaar is voor alle artsen van onze praktijk.

Nog een tip met betrekking tot patiëntenbezoek aan huis

Negen op tien keer is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toe gaat ! In sommige andere landen gebeuren huisbezoeken slechts uitzonderlijk ! In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe…Visie van de praktijk.