WELKOM

 ”Huisartsenpraktijk  HEERBAAN 22 ”                  

 Officieel erkend door de Federale OverheidsDienst  van Volksgezondheid en aangesteld door het  Interuniversitair Centrum voor Huisartsen Opleiding als opleidingspraktijk.  

Dr. Elly Vandezande is sinds 1991 actief als huisarts en  sinds 2013  praktijkopleider.  Elly is  een  erkend arts voor politie en defensie.

Sinds 24 december 2023  is  Dr. Mitch Malavolta werkzaam in de praktijk.  Mitch is naast huisarts  erkend sportarts.

Samen met HuisArts In Opleiding , Dr. Sana Ilyas proberen zij  aan alle patiënten de best mogelijke zorg te verlenen. Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een haio betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

Er is momenteel GEEN patiëntenstop in onze praktijk.

Ilse en Kristel beantwoorden elke   weekdag de telefoon van 8 u. tot 17 u. 

HEERBAAN 22 is   een   multidisciplinaire prakijk   waar   ook    een diëtiste, psychologen,  life coach en psychotherapeut actief zijn.

Wij zijn nog op zoek naar een gemotiveerde kinésist om ons team te versterken.   Bij interesse kan je contact opnemen via email: elly@heerbaan22.be of mitch@heerbaan22.be

Onze visie : 

Wij behandelen patiënten van alle leeftijden,van zuigeling tot oudere. Wij zijn als het ware een echte familie-arts’. Hierdoor kunnen wij onze patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht :  familiale situatie en werksituatie,  persoonlijke beleving.... 
Op deze manier trachten we u een persoonlijke en      wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

Raadpleging  =  UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten.                                                      Werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor ons als voor U het meeste voordeel.

Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten.            De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Huisregels

  1. Afspraken kan u alle weekdagen maken
  2. Een huisbezoek wordt best voor 10 uur aangevraagd
  3. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken
  4. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek,          vermeld dit dan bij aanvraag
  5. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding

Voor bespreking van de resultaten van uitgevoerde onderzoeken , gelieve zelf de behandelende arts te contacteren.  Indien deze op dat moment druk bezig is, zal er achteraf telefonisch contact met u worden opgenomen.