Welkom

Welkom in onze multidisciplinaire  praktijk ” Huisartenpraktijk HEERBAAN 22 ”                    

Onze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale OverheidsDienst van Volksgezondheid en is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor Huisartsen Opleiding als opleidingspraktijk.  

Sinds oktober 2018 is Dr. Line Surinx, huisarts in opleiding, werkzaam in de praktijk.       De haio is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk en overlegt dagelijks met de praktijkopleider. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.
Een haio werkt aan dezelfde tarieven als uw huisarts zelf.
Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen.  De aanwezigheid van een haio betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

Onze secretaresse Ilse beantwoordt de telefoon in de voormiddag (behalve op donderdag) en noteert  de afspraken. Op de momenten dat zij er niet is, werken we met een telesecretariaat: medische vragen kunnen niet door hen beantwoord worden, hiervoor is er een belmoment tussen 11u en 12u elke dag.

Onze visie : 

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Zij/hij  is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden

Raadpleging  =  UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten.Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Huisregels

  1. Afspraken kan u alle weekdagen maken,  het secretariaat is open tussen 8 uur en 18 uur
  2. Een afspraak voor de dag zelf en zeker de huisbezoeken , worden best voor 11 uur  aangevraagd
  3. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken
  4. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden
  5. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding
  6. Afspraken kunnen ook online gemaakt worden: www.afspraken.be

 Bel moment  : in de voormiddag tussen 11 uur en 12 uur  – gelieve hiermee rekening te houden zodat de dokter tijdens het werken niet te veel gestoord wordt.