Welkom

Welkom in onze multidisciplinaire  praktijk ” Huisartenpraktijk HEERBAAN 22 ”                    

Onze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale OverheidsDienst van Volksgezondheid en is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor Huisartsen Opleiding als opleidingspraktijk.  

Wij zijn met 2 vaste huisartsen: Dr. Elly Vandezande en dr. Nathalie Hanegreefs en 1 huisarts in opleiding.  Vanaf 01/10/2021 zal dr. Gwen Agten haar opleiding tot huisarts in onze praktijk verder zetten. Zij is betrokken bij alle activiteiten van onze praktijk en overlegt dagelijks met de praktijkopleider dr. Vandezande.  Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.
Een haio werkt aan dezelfde tarieven als uw huisarts zelf.
Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen.  De aanwezigheid van een haio betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

Onze secretaresses Ilse en Kristel beantwoorden van maandag tot vrijdag de telefoon van 8 uur tot 17 uur. 

Onze visie : 

Wij behandelen patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere.  Wij zijn als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kunnen wij onze patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

Raadpleging  =  UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor ons als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Huisregels

  1. Afspraken kan u alle weekdagen maken
  2. Een huisbezoek wordt best voor 10 uur aangevraagd
  3. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken
  4. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden
  5. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding
  6. Afspraken kunnen ook online gemaakt worden: www.afspraken.be

Voor de bespreking  van de resultaten van uitgevoerde onderzoeken , gelieve  zelf de behandelende arts te contacteren, op een moment waarop deze raadpleging doet.