Welkom

Welkom op de website van Dr. Patrick De Voogt en Dr. Tine Verhelst.

Hovestraat 48, 2650 Edegem – Tel. 03/457 00 66

Graag stellen wij u onze praktijk voor. Voor praktische info klik hier.

  • Een online afspraak maken bij Dr. Tine Verhelst kan u hier. Stelt zich hierbij een probleem of wenst u een dringende afspraak kan u steeds telefonisch contact opnemen.
  • Voor een afspraak bij Dr. Patrick De Voogt gelieve telefonisch contact op te nemen.


NIEUWS

INFORMATIE OVER HET CORONA-VIRUS/COVID-19
1. Heeft (of had) u tekens van infectie? (luchtwegklachten zoals hoesten, niezen of keelpijn, waterige diarree, grieperig gevoel, koorts, kortademigheid of pijn op de borst?) Bent u gekend met chronische luchtwegklachten (astma, COPD,…) en verergeren deze klachten?

  • Kom niet naar de praktijk maar neem eerst telefonisch contact op.
  • Als u in nauw contact bent gekomen met iemand die mogelijks besmet is met het Coronavirus, gelieve dan ook steeds telefonisch contact op te nemen.

2. Heeft (of had) geen tekens van infectie?

  • U mag gerust een afspraak maken. Klik hier
  • Gelieve rekening te houden met volgende maatregelen om op een veilige manier de praktijk te bezoeken: draag steeds een mondmasker en kom alleen of met maximaal 1 begeleider.

De meest actuele informatie over het coronavirus COVID-19 vindt u hier: https://www.info-coronavirus.be/nl/


WACHTDIENST

Op weekdagen tussen 18u – 8u kan U (indien de dokters niet bereikbaar zijn) voor dringende medische gevallen beroep doen op de huisartsenwachtdienst op het telefoonnummer 0900 10 512.

Tijdens weekend- en feestdagen kan U terecht op de huisartsenwachtpost ZORA. U kan zich hier spontaan aandienen of bellen op het telefoonnummer 0900 10 512. Ingang bevindt zich via spoed van het Sint-Jozef ziekenhuis in Mortsel (ingang via Jordaenslei naast de spoorweg). Zie ook  http://hwpzora.be/

Apotheek van wacht: www.apotheek.be of bel naar 0903/ 99 000.