Op zaterdag 16 november 2019 zullen er uitzonderlijk geen consultaties plaatsvinden!

U kan altijd de dokter van wacht bereiken op het nummer 0900 70 123.


 

Welkom,

U bevindt zich op de praktijksite van Dr. Kenneth Bijnens.
Hier kan u alle praktische informatie over de praktijk terugvinden, waaronder:

  • Wanneer kan ik er terecht?
  • Hoe bereik ik de praktijk?
  • Meer informatie over de weekendwachtdienst, interessante links in verband met gezondheid(szorg), enzovoort…

 

Visie

Uw huisarts is de aangewezen persoon voor de eerste opvang van uw gezondheidsproblemen. Hij is de toegangspoort tot de gezondheidszorg. Hij staat in voor een persoonlijke aanpak, raadplegingen en huisbezoeken, opvolging van uw dossier alsook hulp bij de administratie van allerlei attesten.

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.