Welkom

Welkom op de website van dokter An Lapauw en dokter Marie Lambrecht. 

VAKANTIE dr. Lambrecht !

Van 29 juli tem 9 augustus 2019 is dr. Marie Lambrecht met vakantie. Dr. An Lapauw probeert zoveel als mogelijk praktijkpermanentie te voorzien.

!! PATIËNTEN DR. GHYSELEN/DR. COLSON: Op maandag 29 juli contactname kabinet dr. Van Craenenbroeck, Windmolenstraat 4, Eppegem, 015/ 610 150. Vanaf dinsdag 30 juli raadpleging dr. Peeters in kabinet dr. Ghyselen in de Hoogstraat 14 te Zemst, 015/ 61 55 66.

Consultatie in het kabinet

Consultatie enkel op afspraak.
Afspraken kunnen bij voorkeur gemaakt worden via deze website of telefonisch op het nummer: 015/610.600.

Elke dag zijn er afspraken die vrijkomen vanaf 7 uur ‘s morgens zodat wie ziek is zeker de dag zelf kan worden gezien.

Mochten alle online afspraken toch volzet zijn, kunt u bij ziekte of twijfel over dringendheid van het probleem nog altijd telefonisch contact opnemen.

Betaling met bancontact is mogelijk.

Voor het bespreken van bloedafnames, andere onderzoeksresultaten of niet dringende vragen kan u bellen van maandag tot vrijdag over de middag tussen 12u15 en 12u45.

In het kader van de nieuwe privacywetgeving (GDPR) mogen er geen laboresultaten/verslagen/voorschriften meer gemaild of gefaxt worden (zelfs niet met uitdrukkelijke toestemming van de patiënt). U kan telefonisch contact opnemen om resultaten te bespreken ofwel een afspraak maken. U kan steeds een afdruk of kopie op papier van de resultaten komen ophalen.

Enkele tips:

    • Gelieve uw identiteitskaart mee te brengen als u voor de 1e keer op consultatie komt.
    • Wanneer u een afspraak wenst voor meer dan één persoon, gelieve dan ook meerdere afspraken te boeken. Zo kan er voor iedereen voldoende tijd voorzien worden.
    • Gelieve 2 afspraken te vragen indien u komt voor een pre-operatief of gynaecologisch onderzoek. Zo kunnen we hier voldoende tijd voor voorzien. De prijs voor de consultatie wijzigt hierdoor niet.
    • Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.

Huisbezoeken

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch worden aangevraagd en bij voorkeur voor 10u30. Tel.: 015 / 610 600 Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. De omstandigheden voor onderzoek en behandeling zijn immers optimaal binnen de praktijkruimte. Het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel en met alle noodzakelijke apparatuur voorhanden.