Welkom bij dokter paul verreyt

 

Dokter Verreyt behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Raadpleging en huisbezoeken

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Alle raadplegingen zijn vrij, U hoeft dus geen afspraak te maken. Om te weten wanneer ik raadplegingen heb klik je op het submenu raadpleging dokter Verreyt.

Huisbezoeken liefst voor 10.00 uur aanvragen. Dit is makkelijker om het werk te plannen.

Breng steeds uw elektronische identiteitskaart  (e-ID) mee. Voor kinderen brengt U hun kids-ID of ISI+ kaart mee.

Wat te doen indien dokter Verreyt afwezig is

Indien ik niet te bereiken ben, kan je bellen naar de Dokter van wacht op het nummer 09/3660966

Betaalmogelijkheden

U kan betalen met volgende betaalkaarten Bancontact-Mister Cash, Maestro, MasterCard en VISA.

Daarnaast kan U ook betalen met Payconiq.

Vanzelfsprekend kan wie wil, nog steeds cash betalen.