Nieuw thema: Spacious

Sinds vandaag is er een nieuw thema ter beschikking in de ‘Customizer’: Spacious. Dit thema biedt de gebruikelijke opties voor invoegen van een logo, aanpassen van header-afbeelding enz. Maar via de opties in het ‘Design’ menu in de ‘Customizer’ kunt u ook kiezen voor een paginabrede layout en kunt u de accentkleur zelf aanpassen naar uw keuze. Indien u wilt, kunt u zelfs voor een donkere layout kiezen (donkere achtergronden, lichtere letters).

Een nieuw thema activeert u door in het linkermenu van het Dashboard op “Weergave > Thema’s” te klikken. Als u op ‘Live voorbeeld’ klikt kunt u meteen zien hoe uw site er zou uitzien met dit nieuwe thema.

 

Een voorbeeld van een lay-out over de volledige breedte van de browser, met aangepaste accentkleur blauw.

Een voorbeeld van een lay-out met donkere achtergrond, met aangepaste accentkleur rood.