Welkom

LIGGING PRAKTIJK:  Krabos, 6 te 1501  BUIZINGEN

TELEFOON : 02 / 305 52 77

Voor afspraak online agenda : klik volgende link :

http://sanmax.afsprakenbeheer.be/e/aHN0UVJrME14VXNJc3FYOFpmejRTNE9hdVVDYWp4UG9SMk01RkpLRjFURT0%3D

Vrije Raadpleging:

VRIJ TOEGANKELIJKE RAADPLEGINGSUREN :

Voormiddag Namiddag Avond
maandag 8.30-9.30 18.30-19.30
dinsdag 18.30-19.30
woensdag 8.30-9.30
donderdag 8.30-9.30
vrijdag 8.30-9.30 18.30-19.30
weekend via wachtpost,alsembergse steenweg 89  te BUIZINGEN02 361 10 10

 

Visie van deze praktijk

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van  zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zeker medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving..). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde zorg te bieden.

Een huisarts is door zijn zeer brede opleiding en aanpak best geplaatst om preventieve onderzoeken uit te voeren. Indien dit nodig blijkt kan hij U verder doorverwijzen naar kwaliteitsvolle collega’s specialisten in de streek.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht  via een goede samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf is zowel voor de huisarts als voor U het meeste praktische  : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand. Meestal is er ook wat meer tijd voor U beschikbaar dan tijdens een huisbezoek.

 

Afspraken : MAAK EEN AFSPRAAK VIA ONLINE AGENDA :

KLIK

http://sanmax.afsprakenbeheer.be/e/aHN0UVJrME14VXNJc3FYOFpmejRTNE9hdVVDYWp4UG9SMk01RkpLRjFURT0%3D

Vermeld bij het maken van een afspraak steeds naam, voornaam, geboortedatum, telefoonnummer en  de reden van uw aanvraag.

De wachttijd voor een afspraak kan evenwel heel wat langer zijn dan indien u gewoon op een vrije raadpleging komt.

Een afspraak kan ook telefonisch geboekt worden via 02 305 52 77,maar gebeurt bij voorkeur via de online agenda.:

http://sanmax.afsprakenbeheer.be/e/aHN0UVJrME14VXNJc3FYOFpmejRTNE9hdVVDYWp4UG9SMk01RkpLRjFURT0%3D

Voor medisch afgevaardigden zijn online elke vrijdag 4 afspraken gereserveerd, frequentie van de bezoeken maximum  2x / jaar.

Huisregels

Voor de raadplegingen op afspraak, graag enkele verduidelijkingen:

  1. Afspraken kan u alle weekdagen maken,  bij voorkeur online via volgende link.:http://sanmax.afsprakenbeheer.be/e/aHN0UVJrME14VXNJc3FYOFpmejRTNE9hdVVDYWp4UG9SMk01RkpLRjFURT0%3D
  2. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.
  3. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
  4. Echte spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, best na telefonische melding.

 

Nog een tip met betrekking tot patiëntenbezoek aan huis

Negen op tien keer is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toe gaat ! In sommige andere landen gebeuren huisbezoeken slechts uitzonderlijk. In de toekomst zullen er wellicht steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe, het verkeer wordt steeds drukker,…