Welkom

 

 

naamloos

Momenteel is er een patiëntenstop binnen onze groepspraktijk !!

 

Welkom op onze site!

Om de telefoonhinder te beperken, gelieve uw afspraken zelf online te boeken.
Altijd telefonisch contact opnemen voor dringende zaken, NOOIT VIA MAIL

 

Afspraken
Wij werken enkel op afspraak, zo dient u minder lang te wachten. Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Raadpleging
Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiëntenHet werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Huisregels

    • Eén afspraak per persoon
    • Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
    • Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.
    • Afspraken dienen op tijd te worden geannuleerd, anders zien wij ons genoodzaakt een annuleringsvergoeding aan te rekenen.

Voor dringende gevallen na 19u en in het weekend
huisartsenwachtpost 1733 bellen  !!