Welkom

Welkom op de site van huisartsenpraktijk ‘De Lisse’!

Via deze weg willen we jullie informeren over de praktijk: wie we zijn, hoe we werken, raadplegingen, wachtdiensten, enz….

Het belangrijkste nieuws op dit moment:

  • Dr.REMAUT Lloyd is huisarts in opleiding (HAIO). Zij is een gediplomeerde arts die zich 2 jaar specialiseert in de huisartsengeneeskunde in deze aangestelde opleidingspraktijk.
  • We merken aan de vele positieve reacties, dat de consultaties OP AFSPRAAK vlot verlopen en verkiezen dan ook om dit verder zo te houden. Vrije raadplegingen zijn dus NIET meer mogelijk, u dient steeds vooraf een afspraak te maken hetzij telefonisch op het nr: 050/55 12 77 hetzij zelf via de online agenda.  Online Agenda 
  • Er is steeds iemand op het secretariaat tussen 8 en 12u, we vragen om tijdens deze uren te bellen met uw vragen of om uw afspraak vast te leggen.
  • Dr.Delvaux werd sinds september 2014 halftijds tewerkgesteld door de KU Leuven als doctoraatstudent en is zodoende niet aanwezig op donderdag.
  • Uiteraard zijn nog huisbezoeken mogelijk bij patiënten die zich moeilijk of niet kunnen verplaatsen. U kan ons contacteren met de vraag om op huisbezoek te komen en wij zullen kijken welke arts er kan langskomen. Vragen voor een huisbezoek horen we het liefst in de voormiddag.

Als er problemen of opmerkingen zijn dan horen we het graag.

Alvast bedankt,

Dr. Albers Filip, Dr. Delvaux Nicolas, Dr.Knockaert Iris

HAIO Dr. Remaut Lloyd

Secretariaat: Valerie – Verpleegkundige: Sabrina