Welkom

De artsen en medewerkers van de praktijk “MEDIMO” verwelkomen jullie graag op onze website. We hopen jullie langs deze weg te informeren en op de hoogte te houden van belangrijk nieuws. Ook kunnen jullie hier interessante patiënteninformatie vinden rond actuele thema’s. Hebben jullie opmerkingen? Geef ons dan een seintje!

 

Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

Elke patiënt kiest vrij bij welke arts hij/zij langsgaat!

Consultaties

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Afspraken

Op afspraak dient u minder lang te wachten. Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voor de raadplegingen op afspraak, graag enkele verduidelijkingen:

  1. Aanvragen van een huisbezoek gebeurt bij voorkeur tussen 7.30u en 9.30u of tussen 13.00u en 14.30u.
  2. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.
  3. Aanvragen van een afspraak gebeurt bij voorkeur tijdens de consultatie – uren.
  4. Komt U met meer dan één persoon op afspraak, vraag dan ook meerdere afspraken.
  5. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.