Alle info over de gratis inloopmomenten voor de griepvaccinatie in 2021 vind je hier


DE PRAKTIJK BREIDT UIT!

Meer en meer patiënten vinden de weg naar de praktijk. Helaas is het hierdoor vaak moeilijk om op korte termijn een afspraak in te plannen. Vanaf 2/11/2021 zal de praktijk daarom Dr. Valerie Discart verwelkomen. Door onze kennis te delen en regelmatig overleg te plegen, kunnen we ook in de toekomst verder kwaliteitsvolle zorg garanderen. Het zal ook mogelijk worden ‘s namiddag op consultatie te komen. Dr. Valerie Discart heeft bovendien de expertise om kleine huidletsels weg te nemen en infiltraties in gewrichten te plaatsen.

Ook Evi Evenepoel versterkt het team. Bij Evi Evenepoel kan je terecht voor stress- en burnoutcoaching, loopbaanbegeleiding, perfectionisme coaching en zelfzorg. Meer info over hoe zij jou kan helpen en hoe je een afspraak kan boeken, vind je hier.

WIJZIGING TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

Vanaf 15/05/2021 wijzigt de telefonische bereikbaarheid van de arts. U kan de arts rechtstreeks bereiken tussen 8u30-12u en 17-19u tijdens de consultaties.
Op andere tijdstippen heeft u via het keuzemenu de mogelijkheid om één van onderstaande opties te selecteren

keuze 1: doorverbonden worden met het telesecretariaat (voor bv. het aanvragen van een huisbezoek of het inboeken van een afspraak)
keuze 2: uw gegevens worden geregistreerd en de arts belt u later op de dag zelf terug (opgelet: werkt niet indien u anoniem belt)
keuze 3: voor zeer dringende problemen

VRAGEN OVER CORONA

Om de raadplegingen in alle rust te laten verlopen en de reguliere zorg niet in het gedrang te brengen, vindt u op deze pagina antwoorden op de meest gestelde coronavragen. Gelieve deze pagina eerst te lezen, vooraleer telefonisch contact op te nemen.

BELANGRIJKE INFORMATIE IN VERBAND MET HET BOEKEN VAN EEN AFSPRAAK

Lees onderstaande tekst door vooraleer een afspraak in te boeken

  • Maak géén gewone afspraak via de online agenda indien u last heeft van hoest, kortademigheid, een loopneus, koorts, keelpijn, grieperig gevoel, buikpijn, diarree, verlies van geur/smaak of een ander symptoom dat kan wijzen op verkoudheid, griep of COVID 19 ! Je kan je gegevens in de online agenda achterlaten via een ‘blauwe afspraak’ met vermelding  ‘Tel. advies verkoudheid/COVID’ . De dokter zal u terugbellen zo snel als mogelijk om te bespreken wat er verder moet gebeuren.
    NIEUW: Indien u een afspraak wenst bij de dokter om uw verkoudheid/griep te laten onderzoeken, dan kan u een ‘gele afspraak’ met vermelding ‘infectieraadpleging’ inboeken.
    Blijf alvast thuis van het het school of werk wanneer je symptomen hebt van een verkoudheid of griep!
    Draag een mondmasker van zodra u de praktijk betreed.
  • Kom alleen naar uw afspraak of indien nodig met maximaal één begeleider.
  • En tenslotte: Wees op tijd op uw afspraak aanwezig zodat de wachttijd voor anderen beperkt blijft.

Samen kunnen we met deze maatregelen in alle veiligheid de zorg laten doorgaan!

Boek hier online uw afspraak.