Welkom

Welkom op de praktijksite van dr luc ghyselen. U vindt hier alle praktische informatie over de huisartsenpraktijk van dr. ghyselen:

  • Hoe maak ik een afspraak?
  • Hoe bereik ik de praktijk?
  • Wat is de visie van de praktijk?

Daarnaast vindt u op deze website ook informatie over de weekendwachtdienst, het globaal medisch dossier, interessante links in verband met gezondheid(szorg), enzovoort.Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Raadpleging

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Regeling raadplegingen zonder afspraak  : zie rubriek raadplegingen !

Hoe maak je een afspraak ?

1 / Ofwel  via internet : klik op volgende link  : 

http://sanmax.afsprakenbeheer.be/e/aHN0UVJrME14VXNJc3FYOFpmejRTekdidEIwUUlrQUc%3D

 2/ Ofwel bij voorkeur via telesecretariaat : 089860725 (dan wordt u arts tijdens raadpleging minder gestoord !).

3/ Ofwel telefonisch via praktijknummer 015/615566 

  • Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.
  • Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeldt dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
  • Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.

 

Nog een tip met betrekking tot patiëntenbezoek aan huis

Negen op tien keer is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toe gaat ! In sommige andere landen gebeuren huisbezoeken slechts uitzonderlijk ! In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe…Visie van de praktijk