Welkom

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Verstraete 
Gelieve door te surfen naar de nieuwe site :  www.huisartsenpraktijkverstraete.be
Artsen
duo3
     Verstraete Lore                          Verstraete Bart
 
Op de volgende pagina’s kunt U alle nodige informatie over de praktijk terug vinden .In de verschillende menu’s kan u de gewenste informatie zien.  De praktijk is vanaf nu omgevormd tot een  duopraktijk  met dochter Lore Verstraete .  

Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Raadpleging

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Afspraken

Op afspraak dient u minder lang te wachten. Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact.

Op dinsdagmorgen zijn er afspraken bij Dr. Lore Verstraete : van 8.00 u tot 11.00 u

Op donderdag  zijn er afspraken bij Dr. Bart Verstraete : van 8.00 u tot 10.00 u en van 18.u tot 19.00 u .

Indien deze uren U niet passen kan steeds gezocht worden om een ander moment een afspraak te regelen.

 

Huisregels

Voor de raadplegingen zonder afspraak kunt U op het spreekurenrooster zien wanneer een arts afzonderlijke uren raadplegingen heeft.

Bij de gemeenschappelijke uren  kunnen de patiënten  door één van de beide artsen worden gezien .

U kan ook vragen om  door  Dr. Lore Verstraete of door Dr. Bart Verstraete geholpen te worden  indien U een speciaal probleem hebt dat U lieven met één specifieke arts overlegt. Wij zullen in de mate van het mogelijke aan Uw wensen voldoen .

Voor de raadplegingen op afspraak, graag enkele verduidelijkingen:

Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.

Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.

Nog een tip met betrekking tot patiëntenbezoek aan huis

Negen op tien keer is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toe gaat ! In sommige andere landen gebeuren huisbezoeken slechts uitzonderlijk ! In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe.