NIEUWS

NIEUW!!! “Self Assesment Testing“( SAT):  zelf een CODE voor een COVID-TEST aanvragen bij milde symptomen! (vanaf 03/11/2021)

Door een vragenlijst in te vullen kan je inschatten of een test voor corona (COVID-19) zinvol is. Heb jij of de persoon voor wie je de vragenlijst invult milde symptomen die zouden kunnen wijzen op corona, dan kan je na het invullen van de vragenlijst zelf een code aanmaken om een coronatest te laten afnemen. Om je privacy te beschermen, worden de antwoorden op deze vragen niet opgeslagen. Met de aangemaakte code kan je dan een afspraak maken om bij een testcentrum langs te gaan of bij een apotheek in de buurt. Je moet een (elektronische) afdruk van deze ingevulde vragenlijst kunnen voorleggen om de test te laten afnemen.

Echter, een vragenlijst kan een medisch onderzoek niet vervangen. Indien je ernstige symptomen vertoont, tot een risicogroep behoort (zie rechthoek) of uw gezondheidstoestand snel achteruit gaat, maak dan een telefonische afspraak bij 1 van de artsen!

REIZEN en Covid-testen

Wie naar het buitenland gaat (en geen klachten heeft) en een Covid-test nodig heeft hoeft ons NIET te contacteren! Je kan zelf een afspraak maken voor een test, zonder code, oa. in het UZ Gent via 09 332 12 30 (kan ook via www.mijnuzgent.be), gelegen naast de spoed (alle dagen van 8-18u, op zaterdag van 8-12u). Zie ook voor andere testcentra op onze Corona pagina.

 

RAADPLEGINGEN ENKEL OP AFSPRAAK 

Bij voorkeur online een afspraak maken!

RICHTLIJN IVM DE CORONA-EPIDEMIE

Je kan zelf online een afspraak boeken. Heb je echter LUCHTWEGKLACHTEN of koorts maak dan een “TELEFONISCHE afspraak”! Wij bellen je zelf op! Gelieve een MONDMASKER te dragen als je naar de praktijk komt. Bedankt!

GUIDELINE DUE TO THE CORONA EPIDEMIC

You can book an appointment online. However, if you have COMPLAINTS of the AIRWAYS or a fever, make an “APPOINTMENT BY PHONE”! We will call you ourselves! If you do visit us, then you must wear a FACE MASK. Thanks!

Klik hier / click here:

Vind je niet wat je zoekt of heb je dringend een afspraak nodig? Bel ons op 09/310 79 67. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 08.00u en 19.00u.

Wij werken samen met een tele-secretariaat. Door de Corona-epidemie kan het heel druk zijn. Laat de telefoon lang genoeg bellen als je “in de wacht” staat!

Voor dringende oproepen tussen 19u en 8u en in het weekend of op feestdagen kan je de huisarts van wacht bellen op 1733

Betalen met bankkaart of via de Bancontact app voor smartphones.

Of afspraak via  https://www.facebook.com/huisartsenpraktijksterre/

*

VAKANTIE

/

*

NIEUWE COLLEGA’S

Vanaf 1 oktober 2021 zal Dr. Charlotte De Vlieger onze praktijk tijdelijk komen versterken!

Sinds 1 juli is Dr. Muriel Ruyffelaert onze nieuwe collega in de praktijk.

*

COACHING / LOOPBAANBEGELEIDING

Beste patiënten,

Omwille van persoonlijke omstandigheden ben ik een tijd afwezig geweest op de praktijk. Dank voor uw begrip!

Zoals u zult merken ben ik deeltijds terug aanwezig op de praktijk. Weliswaar in een andere gedaante, als ‘COACHENDE HUISARTS’ (en loopbaancoach). U kan bij mij terecht voor 1 of meerdere coachingsgesprekken in de gespreksruimte. Meer informatie over mijn werk als coachende huisarts vindt u via mijn site: http://coachingankethoen.blogspot.com/

Is uw vraag werkgerelateerd en preventief? Dan komt u mogelijks in aanmerking voor betaling via loopbaancheques !

Boek gerust een telefonische afspraak via de praktijkagenda (maandagvoormiddag en woensdagvoormiddag). In dit telefonisch gesprek bekijken we -geheel vrijblijvend- wat ik voor u kan betekenen! Er zijn verschillende formules mogelijk: dit varieert van een gewoon huisartsenconsult (15 à 30 min) tot een langer coachinggesprek (1u à 1,5u).

Ik kijk ernaar uit u te ont-moeten en mijn rugzak vol nuttige tools met u te mogen delen!

Anke Thoen (25/11/2021)

*