Home

Welkom bij huisartsenpraktijk De Plaon

Huisartsen De Plaon is een dynamische groepspraktijk. U kan bij ons terecht voor verscheidene medische problemen, waaronder ook preventieve geneeskunde, zwangerschapsopvolging, kleine heelkunde, hechtingen, palliatieve zorg, ECG, etc. Wij werken samen als team. Indien uw vertrouwde arts niet beschikbaar is, helpt een collega u graag verder. We werken met een centraal dossier en er is steeds onderling overleg. Alle artsen zijn geconventioneerd en werken aan dezelfde tarieven. Voor patiënten met een GMD gebruiken wij voor iedereen de derdebetalersregeling en moet u enkel het remgeld betalen.

U kan zelf heel eenvoudig een afspraak maken: via de online agenda of via het telesecretariaat (bereikbaar tussen 8u en 19u). 

Maak hier online uw afspraak

Om de continuïteit en kwaliteit van zorg te kunnen blijven garanderen, aanvaarden we enkel nieuwe patiënten onder bepaalde voorwaarden: er is een stratenplan uitgewerkt in samenspraak met de ganse huisartsenkring in regio Mechelen. Afhankelijk van uw domicilieadres kan u bij ons terecht of geven we u de praktijken door waar u zich kan aanbieden. Gezinsleden die inwonend zijn bij patiënten die reeds een GMD (globaal medisch dossier) bij ons hebben, zijn ook welkom in onze praktijk.