Groepspraktijk SDW

Welkom op de website van huisartsen

Dr. Hilde Vanmarcke, Dr. Liesbet Eggermont, Dr. Suzan De Wilde & Dr. Miet Plettinck

Krijzeltand 3, 9051 Sint-Denijs-Westrem

09/221 30 30

 

 

NIEUWS

Griepvaccin

Voor het zetten van het griepvaccin voorzien wij weer twee vaccinatie zaterdagen. Deze gaan door op zaterdag 16 en 23 november 2019, telkens in de voormiddag. U kan hiervoor online of telefonisch een afspraak maken. Hebt u nog andere vragen of voorschriften nodig, dan maakt u beter een afspraak op een ander moment (tussen eind oktober en eind november).

Gemiddeld wordt één op de tien mensen besmet met de griep. Meestal genezen ze vanzelf na enkele dagen, maar bij sommigen kan griep ernstige gevolgen hebben. Elk jaar sterven ook honderden mensen aan de gevolgen van de ziekte. Vaccinatie is de beste manier om je tegen griep en vooral de gevolgen ervan te beschermen. Ben je gevaccineerd, dan is de kans dat je griep krijgt veel kleiner. Krijg je toch griep, dan word je met een vaccinatie minder ziek en is de kans op complicaties zoals een longontsteking veel kleiner. Ben je zwanger? Ben je ouder dan 65 jaar? Heb je een chronische aandoening? Laat je dan zeker vaccineren!

Zwangerschapsverlof Dr. De Wilde

Van 30/9/2019 tot 10/1/2020 is Dr. Suzan De Wilde in zwangerschapsverlof. Zij wordt gedurende die periode vervangen door Dr. Arne Schatteman.

Groepspraktijk SDW in een nieuw jasje!

Wij zijn fier te melden dat we vanaf 2021 onze praktijk verder zetten op een nieuwe locatie. Dit nieuw te bouwen pand in de Hoge Heerweg ligt op 450 m van de huidige praktijk.

We kijken er enorm naar uit.

Dr. Hilde, Dr. Liesbet, Dr. Suzan, Dr. Miet, Hildegard & Inge