Groepspraktijk SDW

Welkom op de website van huisartsen

Dr. Hilde Vanmarcke, Dr. Liesbet Eggermont, Dr. Suzan De Wilde, Dr. Miet Plettinck & Dr. Wout Pieters

Hogeheerweg 79A, 9051 Sint-Denijs-Westrem (NIEUW adres sinds 15/12/2020)

09/221 30 30

NIEUWS

 

Groepspraktijk SDW in een nieuw jasje!

Wij zijn fier te melden dat we vanaf 15/12/2020 onze praktijk verder zetten op een nieuwe locatie. Dit nieuwe pand in de Hoge Heerweg 79A ligt op 450 m van de huidige praktijk.

Om de verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen, zijn we op vrijdag 11/12/2020 en maandag 14/12/2020 enkel bereikbaar voor dringende zaken.

U kan ons nog steeds bereiken op hetzelfde telefoonnummer 09/221 30 30

Dr. Hilde, Dr. Liesbet, Dr. Suzan, Dr. Miet, Hildegard & Inge

 

Dr. Wout Pieters komt vanaf 1/9/2020 onze praktijk part-time versterken. Dr. Pieters is afkomstig van Sint-Denijs-Westrem. Hij voltooide zijn opleiding tot huisarts in Eke.

Werking praktijk tijdens de COVID-19 coronavirus epidemie

Vanaf 11/5 starten wij geleidelijk aan weer op met consultaties voor niet-dringende medische zorg. Hieronder willen we u informeren over onze werkwijze.

Hebt u klachten passend bij covid-19 (zoals koorts, verkoudheid, keelpijn, hoesten OF spierpijn)?

Blijf thuis, ga niet werken en neem contact op met de praktijk. U kan online of via ons secretariaat een telefonische afspraak (met richtuur waarop de arts u terug belt) maken met één van de dokters. Via de telefoon maken wij dan een eerste inschatting en bekijken of u verder onderzocht of getest moet worden. Voelt u zich ernstig ziek of kortademig, neem dan telefonisch contact op met ons secretariaat. Zij kunnen u zo nodig onmiddellijk doorschakelen met één van de artsen.

Hebt u geen klachten passend bij covid-19 en wenst u om een andere reden een consultatie?

U kan online of telefonisch een afspraak aanvragen. De consultatiemogelijkheden zullen in het begin vrij beperkt zijn, zodat wij op een veilige manier te werk kunnen gaan. Voor dringende zaken is er uiteraard altijd plaats.

Ook voor niet-corona gerelateerde vragen is er een optie om een telefonische consultatie (met richtuur waarop de arts u terug belt) aan te vragen online of via het secretariaat.

Komt u bij ons langs in de praktijk? Dan vragen wij uw aandacht voor onderstaande zaken:

  • Kom op tijd: niet te laat, maar ook niet te vroeg. Dit om te vermijden dat er meerdere personen tegelijk in de wachtzaal aanwezig zijn. Indien u met de wagen komt, mag u ook in de wagen wachten.
  • Kom alleen of met maximum 1 begeleider indien noodzakelijk. Hou kinderen die niet aanwezig moeten zijn thuis.
  • Doe een mondmasker Indien u dit niet hebt, kan u ook een dichtgeweven sjaal gebruiken om uw mond en neus te bedekken.
  • Hou uw elektronische identiteitskaart klaar om u aan te melden aan het secretariaat. Onze secretaresses zullen u ook vragen om uw handen te ontsmetten.
  • Betaal zoveel mogelijk via uw smartphone (mobiel betalen/payconiq). Indien dit voor u niet mogelijk is, kan u ook cash Neem dan gepast geld mee.

Voor uw en hun eigen veiligheid zullen de dokters een mondmasker dragen. Het kabinet wordt ook na iedere patiënt ontsmet. De dokter voorziet 15 minuten per patiënt. Gelieve u aan de timing te houden, om meerdere personen samen in de wachtzaal te vermijden.

Hebt u voorschriften nodig?

U kunt geen medicatie voorschriften meer aanvragen via mail of telefoon met het secretariaat. Maak een afspraak of telefonisch consult met één van de artsen.