Groepspraktijk SDW

Welkom op de website van huisartsen

Dr. Hilde Vanmarcke, Dr. Liesbet Eggermont, Dr. Suzan De Wilde, Dr. Miet Plettinck & Dr. Wout Pieters

Hogeheerweg 79A, 9051 Sint-Denijs-Westrem (NIEUW adres sinds 15/12/2020)

09/221 30 30

NIEUWS

COVID  testing in Groepspraktijk SDW

Voor algemene info (oa zelf testcode aanmaken, hoe testresultaat terugvinden, hoe hoogrisico contacten terugvinden, afspraak maken in een testcentrum): zie https://mijncoronatest.be/

Moet u zich laten testen omdat u naar het buitenland gaat? U kan hiervoor contact opnemen met één van de labo's of het testcentrum in UZ Gent (contactgegevens zie: https://stad.gent/nl/alles-over-corona-gent/testen-op-het-coronavirus-gent). Om praktische redenen kan dit niet bij ons in de praktijk.

Hebt u klachten (neusloop, keelpijn, hoest, diarree, geur/smaakverlies, hoofdpijn en/of koorts)? Maak dan een afspraak op onze infectieraadpleging. Wij bespreken dan met u of een test nodig is. Als uw klachten mild zijn en er geen onderzoek door een arts nodig is, kan u ook een online vragenlijst invullen: https://sat.info-coronavirus.be/nl/formulier/sat. Als een test nodig is, zal voor u een testcode gegenereerd worden waarmee u naar een testcentrum kan gaan.

Voor testen in het kader van een hoog risico contact verwijzen wij bij voorkeur naar het testcentrum of één van de labo's, dit om voldoende ruimte vrij te houden voor mensen met klachten.

 

Groepspraktijk SDW in een nieuw jasje!

Wij zijn fier te melden dat we vanaf 15/12/2020 onze praktijk verder zetten op een nieuwe locatie. Dit nieuwe pand in de Hoge Heerweg 79A ligt op 450 m van de huidige praktijk.

Om de verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen, zijn we op vrijdag 11/12/2020 en maandag 14/12/2020 enkel bereikbaar voor dringende zaken.

U kan ons nog steeds bereiken op hetzelfde telefoonnummer 09/221 30 30

Dr. Hilde, Dr. Liesbet, Dr. Suzan, Dr. Miet, Hildegard & Inge

 

Dr. Wout Pieters komt vanaf 1/9/2020 onze praktijk  versterken. Dr. Pieters is afkomstig van Sint-Denijs-Westrem. Hij voltooide zijn opleiding tot huisarts in Eke.

 

Hebt u voorschriften nodig?

U kunt geen medicatie voorschriften meer aanvragen via mail of telefoon met het secretariaat. Maak een afspraak met één van de artsen. Zij zorgen voor de correcte medische opvolging en geven u voldoende voorschriften mee.