Raadpleging

Maatregelen CORONA

U kan vrij een afspraak maken online.

Echter, het blijft belangrijk om op voorhand te weten waar de consultatie over zal gaan, dus wij vragen uitdrukkelijk om een REDEN erbij te zetten indien u online een afspraak maakt.

Alle raadplegingen zijn enkel op afspraak.

1 Afspraak = 1 Patiënt. Indien u met 2 of meer personen komt, gelieve dan ook 2 of meer afspraken te maken. Dit dient enkel om het spreekuur niet onnodig te laten uitlopen voor de wachtende patiënten die na u komen.

U kan een afspraak maken via telefoon, via internet of via SMS.

Via de telefoon : 011/34 45 33. Onze secretaresses Kim en Suzy beantwoorden uw oproep.  U zal tussen 12 en 13u geholpen worden door ons telesecretariaat.  Deze zullen de afspraken en de huisbezoeken noteren.  De dokters worden tijdens de raadplegingen liefst niet gestoord.

U kan tevens een afspraak maken via internet door te klikken op de volgende link : Klik hier voor alle info indien u een afspraak via internet wenst te maken.  Indien U al in ons dossiersysteem zit moet U de eerste keer inloggen met uw naam en voornaam aan elkaar geschreven.  Uw wachtwoord is uw geboortedatum.  vb : U heet James Bond, geboren op 28/12/1992.  U logt in met bondjames en uw wachtwoord is 28121992.  Let wel : uw naam zoals in ons dossier : meestal met de e-ID kaart ingelezen en dus de officiële naam. Na inloggen kan U uw wachtwoord veranderen, maar U moet dit niet doen.

U kan de “APP” downloaden via de ‘Play store’ of de ‘App store’. Als zoekterm geeft U ‘Introlution’ in. Er wordt dan gevraagd naar de domeinnaam. Dit is ‘dokterboelanders.be’.  Gebruikersnaam en wachtwoord zijn uw persoonlijke gegevens.

Indien U nog niet in ons dossiersysteem opgenomen bent, kan U nog geen afspraak maken, maar moet U eerst door ons “geactiveerd” worden.  Dit kan een dagje duren.

U kan tevens een afspraak maken via SMS.  Deze dienst moet U wel laten activeren door de huisarts.  U kan dit vragen bij een volgend bezoek.  Om dan een afspraak te maken moet U een SMS sturen naar nr 3111, met als boodschap : afspraak huisarts.  U ontvangt automatisch een SMS terug met hierin enkele beschikbare afspraakmomenten.  Elke afspraakmoment begint met een letter, gevolgd door de datum, het uur en de arts.  vb A:13/09 14:00 JB, B:13/09 14:45TQ  …  Om de gewenste afspraak te boeken  stuurt U een SMS, met het woord afspraak gevolgd door de letter van de gewenste afspraak.  U ontvangt een SMS met de bevestiging van de afspraak.

Er zijn raadplegingen op elke weekdag van 8.00 uur tot 19.00 uur.  Zaterdag en zondag zijn wij vrij.  ‘s Nachts en tijdens de weekends kan je beroep doen op de wachtdienst georganiseerd door de huisartsen.  Op weekdagen bereik je de dokter van wacht op tel nummer : 011/ 71 56 50   Adres: Medisch Centrum Beringen Hospitaalstraat 27 3582 Beringen

 

Hieronder vindt U het schema van onze raadplegingen.

 

 Consultaties voormiddag namiddag avond
maandag Tom/Tine Tom/Kim/Kimberly Tom/Jean/ Kimberly
dinsdag Jean/Tine/Kimberly Tom Tom/Tine/Kimberly
woensdag Kim/Tine/Kimberly Jean Jean
donderdag Tom/Tine/Kimberly Tom/Kim/Tine Kim
vrijdag Tom/Kim/Jean Tine/Kimberly Tine/Kimberly