Welkom bij De Praktijk

De Laatste Nieuwtjes

NIEUW UURROOSTER – Vanaf 1 september is ons uurrooster gewijzigd en kan je ook in de namiddag op consultatie komen. Wij zijn dus iedere dag bereikbaar van 8u30 tem 19u voor consultaties. Wij werken steeds op afspraak.

VERHUISD – Vanaf nu kan u ons terugvinden op ons nieuw adres: Steenweg 88A – Asper. Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe praktijk!

NIEUWE PRAKTIJKASSISTENTE – Vanaf 01/07 is Monia De Boel onze nieuwe praktijkassistent. Ze is woonachtig te Zingem samen met haar man Olivier Nachtergaele en 2 kinderen. Monia zal iedere dag aanwezig zijn van 7u30 tem 12u30,

VERLOFREGELING ZOMER – Dr Valerie Vansteenbrugge is met verlof in de week van 12/06/2017 tem 17/06/2017. Dr Inge Mahieu zal afwezig zijn 07/08/2017 tem 12/08/2017. Dr Eddy Bracke neemt vakantie van 03/08 tem 09/08. Er is altijd één van de artsen beschikbaar in de Praktijk.

AFSCHEID SOPHIE – Onze praktijkassistente, Sophie, heeft een nieuwe job gevonden in de bibliotheek van Anzegem en zal ons in de loop van de maand juni verlaten. Binnenkort krijgt u dus een nieuw gezicht te zien aan het onthaal

NIEUWE ARTS – Vanaf 1/09/2017 start Anke Lagrou in de nieuwe praktijk als derde arts. Ze is afkomstig uit Torhout en studeerde af aan de Universiteit van Leuven. Haar huisartsgerichte opleiding zal zij in onze praktijk voltooien.

WWW – Afspraken bij de arts naar uw keuze kan u zelf maken op www.afspraken.be. Op deze website selecteert u uw huisarts en kan u de agenda met vrije afspraakmomenten zelf bekijken. Lukt het niet goed om een login te maken, vraag dan gerust uitleg aan Sophie aan het onthaal. Zij helpt u zeker op weg!

Www.mijndokter.be/depraktijk