Welkom

Visie

Als huisarts behandel ik patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere.
Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’.

wachtzaal

Hierdoor ‘ziet’ hij de patiënten op een brede manier: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving,..). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.
Onze unieke brede kijk op alle facetten van het leven wordt tegenwoordig steeds vaker erkend en gewaardeerd door onze collega’s specialisten, waar onze visie meer en meer wordt gevraagd op momenten dat moeilijke beslissingen genomen moeten worden

 

Raadplegingen

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten.
Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

praktijk22
Mijn praktijk is volledig rolstoel toegankelijk m.a.w. er zijn geen treden en geen trapjes, alle deuropeningen zijn breed genoeg om comfortabel een rolstoel / buggy door te manoeuvreren en in de spreekkamer werd bij de plaatsing van het meubilair rekening gehouden met voldoende grote draaicirkels.

Sanitair

Bij de uitwerking en plaatsing van het sanitair in mijn praktijk, heb ik getracht om de zelfredzaamheid van elk individu te waarborgen. Zo werd speciale aandacht besteed aan de toegankelijkheid voor mindervaliden en patiënten welke moeilijk te been zijn:

  • extra brede doorgangen werden voorzien,
  • de noodzakelijke oppervlakte voor draaicirkels van rolstoelen tussen ingang, lavabo en wc werd ingepland,
  • een speciale neerklapbare bar voor vlotte zelftransfers tussen rolstoel en toilet maken het sanitair volledig mindervalidevriendelijk.

toilet-rolstoel

Vrije raadpleging / afspraak

Ik werk dagelijks op afspraak (voor het online boeken van een afspraak klik HIER). Voordeel is dat u dan minder lang hoeft te wachten.
Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact, zo kunnen we een zo goed mogelijke inschatting maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten.

bureau2

Huisregels

Voor de raadplegingen op afspraak, graag enkele verduidelijkingen:

  1. Afspraken kan u alle weekdagen maken, bij voorkeur tijdens de spreekuren.
  2. Komt U met twee, boek dan de optie ‘consult voor 2 personen’ of met elke account 1 afspraak.
  3. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of voor een pre-operatief onderzoek (bloedafname + hartfilmpje/ECG) of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
  4. Spoedgevallen kunnen ALTIJD tussendoor opgevangen worden, graag uw begrip hiervoor.