WELKOM op de website van groepspraktijk Ars Medica.

A.u.b. bij elke raadpleging uw geldig e-ID meebrengen! Voor kinderen die geen kids-ID hebben volstaat een SIS-kaart of ISI+-kaart. Dank!

Indien u vertrouwd bent met het systeem kan u hier onmiddellijk een afspraak maken. Uw afspraak is een richt-uur, gelieve rekening te houden met mogelijke vertragingen.

PRAKTIJKNIEUWS :

Dokter Ingeborg Hofman is nog in revalidatie, maar ze heeft vanaf 15 januari 2018 gedeeltelijk het werk hervat. Gelieve er rekening mee te houden dat dokter Ingeborg nog niet in staat is om kindjes onder de drie jaar te onderzoeken of te vaccineren, en dat zij nog geen technische handelingen kan doen zoals oren uitspuiten, uitstrijkjes,…

Dokter Nele De Koninck is afwezig wegens zwangerschapsverlof.

Om toch voldoende raadplegingen te kunnen aanbieden in deze drukke griepperiode, kunnen we rekenen op versterking van dokter Victor Dons. Opgelet, bij dokter Dons kan u niet met Bancontact betalen.

Omgaan met hoestklachten (Patiëntenfolder)

Omgaan met hoestklachten : 

Hoest is momenteel een veel voorkomende klacht. Lees hier meer over het natuurlijk verloop van hoestklachten, alarmsymptomen en wat u zelf kan doen! 

 

 

MINDER CASH IS VEILIGER : U kan in onze praktijk betalen via Bancontact of de Payconiq- app. 

PATIENTENSTOP!  Om onze patiënten op een kwaliteitsvolle manier te kunnen blijven helpen, zijn we genoodzaakt om de patiëntenstop te blijven handhaven!

FIETSENREK: Gelieve gebruik te maken van het fietsenrek (aan de linkerzijde van de parking) en geen fietsen meer tegen de gevel te plaatsen. Dank!