Uit de wijk en het centrum

Dr. Marc Cosyns vanaf 1 oktober met pensioen

Beste mensen, ingeschreven in dit wijkgezondheidscentrum

Na bijna 30 jaar werken in de groepspraktijk en 10 jaar in dit wijkgezondheidscentrum zal ik afscheid moeten nemen van jullie en van dit fantastische centrum dat zoveel mensen in deze wijk tracht te ondersteunen in hun gezondheid en welzijn.

Ik vond het een eer om dit centrum te kunnen helpen opstarten, hier te kunnen werken en jullie te ontmoeten, jullie te kunnen begeleiden wanneer het wat moeilijker liep met jullie gezondheid, jullie preventief te kunnen ondersteunen om ziekte te voorkomen en gezondheid en welzijn te vrijwaren of te bestendigen.

Dat ik dit altijd met een positieve inzet heb kunnen doen, is dankzij jullie onvoorwaardelijk vertrouwen en de opbouwende samenwerking met alle collega’s. Die collega’s zullen jullie verder begeleiden.

Ik zal waarschijnlijk na 1 oktober nog velen van jullie op straat of ergens in Gent tegenkomen en met plezier goede dag zeggen en mocht ik jullie niet meteen (meer) herkennen, laat niet na mij te begroeten. In de herinnering ligt een vreugde of een verdriet om te delen.

Dank

Dr. Marc Cosyns

Vacature

Voor de beweeg- en fietslessen is WGC Watersportbaan op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers, ter ondersteuning van onze gezondheidspromotor.

Zie Vacatures voor meer informatie.

 

Vervanging Jorre Waterschoot

Beste patiënt,

Met veel plezier zal ik het onthaalteam komen versterken tijdens de afwezigheid van Jorre Waterschoot.

Ik heb ervaring als vrijwilliger aan het onthaal van Wijkgezondheidscentrum Rabot en Lokaal Dienstencentrum “De Thuishaven”.Mijn opleiding tot Medisch Administratief Bediende heb ik gevolgd in het CVO Kisp te Aalst.

Ik kijk ernaar uit om u op de best mogelijke manier te ontvangen en uw vragen te beantwoorden.

Tot binnenkort,

Sofiani Van Laerebeke

Vervanging dr. Nina Wellens

Beste patiënt,

Zoals jullie weten zal Dr. Nina Wellens binnenkort bevallen van een tweede kindje. Zij zal vanaf 12 november tot juni 2019 afwezig zijn. Vanaf 19 november kom ik jullie vaste huisartsenteam versterken, als vervanging van Dr. Nina Wellens.

Ik kijk ernaar uit om met de andere hulpverleners van het WGC samen te werken om jullie gezondheid te kunnen ondersteunen. Het vertrouwen in elkaar en een open communicatie tussen huisarts en patiënt is voor mij erg belangrijk.

Naast de passie voor patiëntenzorg, zorg ik ook heel graag voor mijn man en twee jonge dochtertjes.

Groetjes,

Dr. Emmylou Nelen

Verpleegkundige Charlotte De Groeve

Beste patiënten,

Om in een drukke periode een goede opvolging van de patiënten te kunnen voorzien, zal ik het verpleegkundig team tijdelijk versterken.

Ik studeerde af als verpleegkundige in 2015. Ik werkte tot nu toe vooral op interim basis in verschillende Gentse ziekenhuizen, het Forensisch Psychiatrisch Centrum en ook het Wijkgezondheidscentrum de Kaai.

Ik ben alvast blij dat ik nog even deel mag blijven uitmaken van het team hier.

Charlotte De Groeve