Uit de wijk en het centrum

Welkom dokter An-Sofie

 

Beste patiënten

Mijn naam is An-Sofie Wouters en op 1 oktober 2022 start ik als huisarts in opleiding in het Wijkgezondheidscentrum Watersportbaan. Ik kijk ernaar uit om het komende jaar deel uit te maken van het team.

Ik ben afkomstig uit Mol, maar woon sinds twee jaar in Gent. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als basisarts aan de KU Leuven. Hierna heb ik anderhalf jaar gewerkt als huisarts in opleiding in een huisartsenpraktijk in Geraardsbergen en vervolgens een half jaar op de spoedgevallendienst in Geraardsbergen. Voor het laatste jaar van mijn opleiding kom ik nu naar Gent.

De goede arts-patiëntrelatie is één van de belangrijkste redenen waarom ik voor huisartsgeneeskunde gekozen heb. Ik wil graag toegankelijk en betrokken zijn. Bovendien heb ik een brede interesse en zie ik het als een uitdaging om de verschillende aspecten binnen de geneeskunde te blijven beheersen.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn familie en vrienden en ga ik graag wandelen in de natuur.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen!

Tot snel,

dokter An-Sofie

Afscheid dokter Melanie

 

Beste patiënten

Op 30 september eindigt mijn tewerkstelling in het wijkgezondheidscentrum. Ik vervolledig mijn opleiding tot huisarts de komende twee jaar op andere plaatsen.

Ik wil in de eerste plaats het volledige team van het centrum bedanken voor de zeer aangename en leerrijke samenwerking.

Daarnaast ook aan alle patiënten die mijn pad kruisten: een welgemeende merci! Jullie hebben me laten kennismaken met de mooie, maar ook de moeilijke kanten van de huisartsgeneeskunde en ik ben jullie daar zeer dankbaar voor. Het ga jullie goed!

Ik hoop dat dit geen ‘vaarwel’, maar een ‘tot ziens’ is!

Warme groet,

dokter Melanie