Uit de wijk en het centrum

Vacature

Voor de beweeg- en fietslessen is WGC Watersportbaan op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers, ter ondersteuning van onze gezondheidspromotor.

Zie Vacatures voor meer informatie.

 

Vervanging Jorre Waterschoot

Beste patiënt,

Met veel plezier zal ik het onthaalteam komen versterken tijdens de afwezigheid van Jorre Waterschoot.

Ik heb ervaring als vrijwilliger aan het onthaal van Wijkgezondheidscentrum Rabot en Lokaal Dienstencentrum “De Thuishaven”.Mijn opleiding tot Medisch Administratief Bediende heb ik gevolgd in het CVO Kisp te Aalst.

Ik kijk ernaar uit om u op de best mogelijke manier te ontvangen en uw vragen te beantwoorden.

Tot binnenkort,

Sofiani Van Laerebeke

Vervanging dr. Nina Wellens

Beste patiënt,

Zoals jullie weten zal Dr. Nina Wellens binnenkort bevallen van een tweede kindje. Zij zal vanaf 12 november tot juni 2019 afwezig zijn. Vanaf 19 november kom ik jullie vaste huisartsenteam versterken, als vervanging van Dr. Nina Wellens.

Ik kijk ernaar uit om met de andere hulpverleners van het WGC samen te werken om jullie gezondheid te kunnen ondersteunen. Het vertrouwen in elkaar en een open communicatie tussen huisarts en patiënt is voor mij erg belangrijk.

Naast de passie voor patiëntenzorg, zorg ik ook heel graag voor mijn man en twee jonge dochtertjes.

Groetjes,

Dr. Emmylou Nelen

Verpleegkundige Charlotte De Groeve

Beste patiënten,

Om in een drukke periode een goede opvolging van de patiënten te kunnen voorzien, zal ik het verpleegkundig team tijdelijk versterken.

Ik studeerde af als verpleegkundige in 2015. Ik werkte tot nu toe vooral op interim basis in verschillende Gentse ziekenhuizen, het Forensisch Psychiatrisch Centrum en ook het Wijkgezondheidscentrum de Kaai.

Ik ben alvast blij dat ik nog even deel mag blijven uitmaken van het team hier.

Charlotte De Groeve