Uit de wijk en het centrum

Vervanging dr. Nina Wellens

Beste patiënt,

Zoals jullie weten zal Dr. Nina Wellens binnenkort bevallen van een tweede kindje. Zij zal vanaf 12 november tot juni 2019 afwezig zijn. Vanaf 19 november kom ik jullie vaste huisartsenteam versterken, als vervanging van Dr. Nina Wellens.

Ik kijk ernaar uit om met de andere hulpverleners van het WGC samen te werken om jullie gezondheid te kunnen ondersteunen. Het vertrouwen in elkaar en een open communicatie tussen huisarts en patiënt is voor mij erg belangrijk.

Naast de passie voor patiëntenzorg, zorg ik ook heel graag voor mijn man en twee jonge dochtertjes.

Groetjes,

Dr. Emmylou Nelen

 

Verpleegkundige Wesley Dooms

Beste patiënten,

De laatste maanden was ik minder op het centrum aanwezig om gezondheidsredenen. Intussen gaat het beter met mij, maar heb ik beslist andere wegen te verkennen. Ik zal jullie zorg dus helaas niet meer op mij nemen. Maar jullie zijn in goede handen bij Riet, Kathleen en Charlotte.

Vele groeten,

Wesley

 

Verpleegkundige Bram De Jaeger

Beste patiënten,

Ik ben heel tevreden om terug deel uit te maken van het verpleegteam hier in het WGC Watersportbaan.

Enkele maanden geleden heb ik zowel Riet als Wesley vervangen tijdens hun afwezigheid. Dus velen onder jullie kennen me al.

Nu zal ik tijdelijk het team versterken tot men een vervanging voor Wesley heeft gevonden.

Ik hoop alvast op een goede samenwerking.

Bram De Jaeger

 

Verpleegkundige Charlotte De Groeve

Beste patiënten,

Om in een drukke periode een goede opvolging van de patiënten te kunnen voorzien, zal ik het verpleegkundig team tijdelijk versterken.

Ik studeerde af als verpleegkundige in 2015. Ik werkte tot nu toe vooral op interim basis in verschillende Gentse ziekenhuizen, het Forensisch Psychiatrisch Centrum en ook het Wijkgezondheidscentrum de Kaai.

Ik ben alvast blij dat ik nog even deel mag blijven uitmaken van het team hier.

Charlotte De Groeve