Uit de wijk en het centrum

Welkom dr. Melanie Coetsier

Beste patiënten

Mijn naam is Melanie Coetsier en op 1 oktober ben ik vol enthousiasme gestart in het Wijkgezondheidscentrum Watersportbaan. Ik zal hier het komende jaar als huisarts-in-opleiding het artsenteam komen versterken.

Ik studeerde in juni 2021 af als basisarts en koos voor huisartsgeneeskunde omdat ik het gevoel heb dat deze discipline mijn talenten en interesses het beste verbindt.

Als beginnende huisarts heb ik het geluk om nauwgezet begeleid te worden door de andere artsen in dit team, zodat ik jullie de meest kwaliteitsvolle zorg kan aanbieden.

Ik kijk er naar uit om als huisarts een duurzame en integere band te kunnen aangaan met mijn patiënten. Een langdurige en geregelde opvolging in combinatie met het menselijke contact dat hierbij komt kijken, vind ik dan ook enorm belangrijk.

Tot binnenkort!

Dr. Melanie Coetsier

Welkom dr. Nesrin Diren

Beste patiënten

Mijn naam is Nesrin Diren en vanaf 1 oktober 2021 werk ik voor 18 maanden als huisarts-in-opleiding in het Wijkgezondheidscentrum Watersportbaan.

Ik ben in juni 2018 afgestuurd als basisarts en heb hierna 1,5 jaar ervaring opgedaan als gynaecologe-in-opleiding in Nederland.

Daarna heb ik besloten om over te gaan naar huisartsgeneeskunde, omdat ik graag meer patiëntencontact wou en de patiënten ook langduriger wou opvolgen.

Ik zal in het Wijkgezondheidscentrum Watersportbaan functioneren in teamverband en begeleid worden door de artsen om met veel enthousiasme en motivatie de best mogelijke zorg te leveren!

Tot binnenkort!

Dr. Nesrin Diren

Afscheid dr. Bram Van Braeckel

Beste patiënten

Op 21 september eindigt mijn opleiding in deze praktijk. Ik vervolledig mijn opleiding de komende twee jaar op andere plaatsen.

Ik wil jullie graag bedanken voor de vele aangename contacten, dankbare woorden en wijze lessen.

Mijn collega’s nemen jullie zorg met veel toewijding over. Ik draag hen en het WGC een warm hart toe.

Tot slot wens ik iedereen een goede gezondheid en een waardevol leven!

Vele groeten

Dr. Bram Van Braeckel

Afscheid Vincent De Donder – welkom Michaël Calcoen

Beste patiënten,

Na anderhalf jaar jullie met plezier te ontvangen en te helpen verlaat ik het wijkgezondheidscentrum.

Ondanks het geweldige team én het warme hart dat ik zowel de organisatie als jullie toedraag, voel ik dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging.

Ik wens jullie oprecht het allerbeste toe, en boven alles een goede gezondheid natuurlijk!

Vincent De Donder

Beste patiënten,

Sedert vele jaren sta ik deeltijds in voor het administratieve beheer van het wijkgezondheidscentrum. Ik blijf deze functie met veel plezier opnemen én zal bijkomend onthaaltaken uitvoeren na het vertrek van collega Vincent.

Een toffe uitdaging!

Je zal mij voortaan dus regelmatig aan de balie zien.

Michael Calcoen