Uit de wijk en het centrum

Verpleegkundige Charlotte De Groeve

Beste patiënten,

Mijn tijd hier in het WGC zit er helaas op. Ik wil jullie graag bedanken voor het vertrouwen en de goede samenwerking. Ik kijk met veel plezier terug op deze periode en zal deze job en dit centrum missen!

Ik wens jullie en het toffe team het allerbeste toe en wie weet tot nog eens!

Groetjes,

Charlotte De Groeve

 

Dr. Marc Cosyns vanaf 1 oktober met pensioen

Beste mensen, ingeschreven in dit wijkgezondheidscentrum

Na bijna 30 jaar werken in de groepspraktijk en 10 jaar in dit wijkgezondheidscentrum zal ik afscheid moeten nemen van jullie en van dit fantastische centrum dat zoveel mensen in deze wijk tracht te ondersteunen in hun gezondheid en welzijn.

Ik vond het een eer om dit centrum te kunnen helpen opstarten, hier te kunnen werken en jullie te ontmoeten, jullie te kunnen begeleiden wanneer het wat moeilijker liep met jullie gezondheid, jullie preventief te kunnen ondersteunen om ziekte te voorkomen en gezondheid en welzijn te vrijwaren of te bestendigen.

Dat ik dit altijd met een positieve inzet heb kunnen doen, is dankzij jullie onvoorwaardelijk vertrouwen en de opbouwende samenwerking met alle collega’s. Die collega’s zullen jullie verder begeleiden.

Ik zal waarschijnlijk na 1 oktober nog velen van jullie op straat of ergens in Gent tegenkomen en met plezier goede dag zeggen en mocht ik jullie niet meteen (meer) herkennen, laat niet na mij te begroeten. In de herinnering ligt een vreugde of een verdriet om te delen.

Dank

Dr. Marc Cosyns

 

Dr. Eline Daelemans – huisarts in opleiding

Beste patiënten

Ik ben Eline Daelemans en vanaf september 2019 start ik als huisarts in opleiding in het Wijkgezondheidscentrum Watersportbaan. In juni 2018 studeerde ik af als basisarts aan de Universiteit van Gent. Daarna heb ik mijn eerste jaar huisartsenopleiding in een groepspraktijk in Gent voltooid. Voor mijn tweede jaar kom ik het WGC vervoegen. Naast de basisopleiding heb ik ook reeds ervaring opgedaan als zomerarts bij Kind & Gezin.

Ik koos voor huisartsgeneeskunde om patiënten met diverse problemen en ziektebeelden te kunnen helpen. Bovendien begeleid je mensen van alle leeftijden, jong en oud. Ook het bekijken van de patiënt in zijn totaliteit (lichamelijk – psychisch – sociaal) vind ik heel belangrijk.

Ik kijk er dan ook erg naar uit om het team van WGC Watersportbaan te versterken. Dit in samenwerking en onder begeleiding van de andere collega’s.

Tot binnenkort!

Dr. Eline Daelemans

 

 

Vervanging Jorre Waterschoot

Beste patiënt,

Met veel plezier zal ik het onthaalteam komen versterken tijdens de afwezigheid van Jorre Waterschoot.

Ik heb ervaring als vrijwilliger aan het onthaal van Wijkgezondheidscentrum Rabot en Lokaal Dienstencentrum “De Thuishaven”.Mijn opleiding tot Medisch Administratief Bediende heb ik gevolgd in het CVO Kisp te Aalst.

Ik kijk ernaar uit om u op de best mogelijke manier te ontvangen en uw vragen te beantwoorden.

Tot binnenkort,

Sofiani Van Laerebeke