Welkom

 

Huisarts – Kinesitherapie – Verpleging

logo wgcHet wijkgezondheidscentrum Kapellenberg stelt zich tot doel kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg aan te bieden in een multidisciplinair verband met het oog op het verbeteren van de lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke gezondheid van de bevolking. We staan voor een laagdrempelige, wijkgerichte dienstverlening en werken binnen het forfaitaire betalingssysteem. Het centrum stelt zich uitdrukkelijk pluralistisch op.

——————————————————————————————————————–

Vacatures

  • WGC Kapellenberg zoekt een huisarts (onmiddellijke indiensttreding).

——————————————————————————————————————–

!Nieuw beleid!

Kies bij voorkeur steeds een vaste arts. Die kent u en uw problemen, wat een goede opvolging gemakkelijker maakt. Als u nog geen vaste arts heeft, wordt gevraagd om voor eenzelfde probleem steeds bij dezelfde dokter te komen.

Het beleid in huis rond voorschriften is ook veranderd. Telefonisch voorschriften aanvragen kan vanaf nu niet meer. U dient steeds een afspraak te maken met uw vaste arts. Hij of zij zal u dan voldoende voorschriften meegeven. Maak hiervoor tijdig een afspraak aub en wacht niet tot uw medicatie op is.

E-Health

Als u naar het wijkgezondheidscentrum komt, neem dan uw elektronische identiteitskaart mee. Wij hebben dit nodig voor uw registratie op het E-Health platform. Voor meer informatie over E-Health open volgende link “info-e-health” of ga naar volgende website “https://www.ehealth.fgov.be/nl/burgers/on-line-diensten/patientconsent“. U kan ook steeds terecht bij het onthaal van Kapellenberg indien u nog vragen heeft.

Voorlopig geen nieuwe inschrijvingen

Wijkgezondheidscentrum Kapellenberg is de laatste jaren enorm snel gegroeid. Om een goede zorg te kunnen blijven bieden aan alle patiënten, kan Kapellenberg op dit moment geen nieuwe patiënten inschrijven. Het is nog niet duidelijk hoe lang deze inschrijvingsstop zal zijn. Wij zoeken naar oplossingen om in de toekomst terug nieuwe patiënten te kunnen inschrijven. Wij houden u op de hoogte. Indien u vragen heeft, kan u bij onze coördinator Tom Lazou terecht.

Uurrooster

Je vindt het uurrooster vanaf oktober via volgende link: uurrooster oktober. Let wel op! Dit uurrooster kan soms licht wijzigen, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes. Voor afspraken bel je dus best steeds naar het onthaal of kom je langs. De vrije consultaties zijn nog steeds van 8u30 tot 10u30.

Welkom

Vanaf 19/02/18 verwelkomen wij een nieuwe kinesist in ons team, Jasmien Carlier. Zij zal Miren vervangen.

Kom met de fiets!

Laat je fiets veilig achter in de fietsenstalling voor ons deur, of opzij onder het afdak (sluit om 19u!).

fietsenstalling

Beweeglessen (voor vrouwen)

We weten allemaal dat we meer moeten bewegen… maar toch komt het er niet van! Geen tijd, te lastig, te ver, … Speciaal voor jou zijn er de beweeglessen.
Vanaf september ligt de nadruk meer op relaxatie en yoga. Kom het gerust eens uitproberen! Meer info…

 

Recente berichten