Welkom

 

Huisarts – Kinesitherapie – Verpleging

logo wgcHet wijkgezondheidscentrum Kapellenberg stelt zich tot doel kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg aan te bieden in een multidisciplinair verband met het oog op het verbeteren van de lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke gezondheid van de bevolking. We staan voor een laagdrempelige, wijkgerichte dienstverlening en werken binnen het forfaitaire betalingssysteem. Het centrum stelt zich uitdrukkelijk pluralistisch op.

 

——————————————————————————————————————–

Vrije consultatie tijdens de zomervakantie

De vrije consultatie zal tijdens de zomervakantie anders georganiseerd worden. Dit om wachttijden te beperken.
Je meldt je aan het onthaal aan voor de vrije consultatie. Dit kan telefonisch of persoonlijk. Het onthaal geeft je een richtuur (opgelet: dit is geen afspraak!).
Zorg dat je zeker op het richtuur (terug) aanwezig bent in Kapellenberg! Als je wil, kan je dus thuis wachten of nog even een boodschap doen tussendoor. Vergeet niet om je opnieuw aan te melden aan het onthaal. Aanmelden voor vrije consultatie kan nog steeds tot 10u30.

——————————————————————————————————————–

!Nieuw beleid!

Wenst u de dag zelf een arts te zien? Bel dan voor 10u ‘s ochtends voor een afspraak of kom naar de vrije consultatie (8u30-10u30). Als u na 10u belt, zijn de afspraken voor die dag vaak al ingenomen en kan u dus niet meer de dag zelf gezien worden. Ook voor huisbezoeken belt u best voor 10u ‘s ochtends.

Kies bij voorkeur steeds een vaste arts. Die kent u en uw problemen, wat een goede opvolging gemakkelijker maakt. Als u nog geen vaste arts heeft, wordt gevraagd om voor eenzelfde probleem steeds bij dezelfde dokter te komen.

Het beleid in huis rond voorschriften is ook veranderd. Telefonisch voorschriften aanvragen kan vanaf nu niet meer. U dient steeds een afspraak te maken met uw vaste arts. Hij of zij zal u dan voldoende voorschriften meegeven. Wacht niet tot uw medicatie op is, maar maak hiervoor een week op voorhand een afspraak met uw arts alsjeblieft.

——————————————————————————————————————–

E-Health

Als u naar het wijkgezondheidscentrum komt, neem dan uw elektronische identiteitskaart mee. Wij hebben dit nodig voor uw registratie op het E-Health platform. Voor meer informatie over E-Health open volgende link “info-e-health” of ga naar volgende website “https://www.ehealth.fgov.be/nl/burgers/on-line-diensten/patientconsent“. U kan ook steeds terecht bij het onthaal van Kapellenberg indien u nog vragen heeft.

——————————————————————————————————————–

Uurrooster

Je vindt het huidige uurrooster via volgende link: uurrooster. Let wel op! Dit uurrooster kan soms licht wijzigen, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes. Voor afspraken bel je dus best steeds naar het onthaal of kom je langs. De vrije consultaties zijn nog steeds van 8u30 tot 10u30.

Afscheid en welkom

Vanaf september verwelkomen wij dr Ine Blokland in het artsenteam. Zij zal Dr Joachim Vandenhoven vervangen.

——-————————————————————————————————————-

Kom met de fiets!

Laat je fiets veilig achter in de fietsenstalling voor ons deur, of opzij onder het afdak (sluit om 19u!).

——————————————————————————————————————–

Beweeglessen (voor vrouwen)

We weten allemaal dat we meer moeten bewegen… maar toch komt het er niet van! Geen tijd, te lastig, te ver, … Speciaal voor jou zijn er de beweeglessen.
Vanaf september ligt de nadruk meer op relaxatie en yoga. Kom het gerust eens uitproberen! Meer info…