Welkom

 

Huisarts – Kinesitherapie – Verpleging

logo wgcHet wijkgezondheidscentrum Kapellenberg stelt zich tot doel kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg aan te bieden in een multidisciplinair verband met het oog op het verbeteren van de lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke gezondheid van de bevolking. We staan voor een laagdrempelige, wijkgerichte dienstverlening en werken binnen het forfaitaire betalingssysteem. Het centrum stelt zich uitdrukkelijk pluralistisch op.

——————————————————————————————————————–

Vacatures

WGC Kapellenberg zoekt een huisarts (contract bepaalde duur, najaar 2018).
Meer informatie over de functie lees je hier: Vacature huisarts.

——————————————————————————————————————–

!Nieuw beleid!

Wenst u de dag zelf een arts te zien? Bel dan voor 10u ‘s ochtends voor een afspraak of kom naar de vrije consultatie (8u30-10u30). Als u na 10u belt, zijn de afspraken voor die dag vaak al ingenomen en kan u dus niet meer de dag zelf gezien worden. Ook voor huisbezoeken belt u best voor 10u ‘s ochtends.

Kies bij voorkeur steeds een vaste arts. Die kent u en uw problemen, wat een goede opvolging gemakkelijker maakt. Als u nog geen vaste arts heeft, wordt gevraagd om voor eenzelfde probleem steeds bij dezelfde dokter te komen.

Het beleid in huis rond voorschriften is ook veranderd. Telefonisch voorschriften aanvragen kan vanaf nu niet meer. U dient steeds een afspraak te maken met uw vaste arts. Hij of zij zal u dan voldoende voorschriften meegeven. Wacht niet tot uw medicatie op is, maar maak hiervoor een week op voorhand een afspraak met uw arts alsjeblieft.

E-Health

Als u naar het wijkgezondheidscentrum komt, neem dan uw elektronische identiteitskaart mee. Wij hebben dit nodig voor uw registratie op het E-Health platform. Voor meer informatie over E-Health open volgende link “info-e-health” of ga naar volgende website “https://www.ehealth.fgov.be/nl/burgers/on-line-diensten/patientconsent“. U kan ook steeds terecht bij het onthaal van Kapellenberg indien u nog vragen heeft.

Voorlopig geen nieuwe inschrijvingen

Wijkgezondheidscentrum Kapellenberg is de laatste jaren enorm snel gegroeid. Om een goede zorg te kunnen blijven bieden aan alle patiënten, kan Kapellenberg op dit moment geen nieuwe patiënten inschrijven. Het is nog niet duidelijk hoe lang deze inschrijvingsstop zal zijn. Wij zoeken naar oplossingen om in de toekomst terug nieuwe patiënten te kunnen inschrijven. Wij houden u op de hoogte. Indien u vragen heeft, kan u bij onze coördinator Tom Lazou terecht.

Uurrooster

Je vindt het uurrooster vanaf oktober via volgende link: uurrooster oktober. Let wel op! Dit uurrooster kan soms licht wijzigen, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes. Voor afspraken bel je dus best steeds naar het onthaal of kom je langs. De vrije consultaties zijn nog steeds van 8u30 tot 10u30.

Welkom

Vanaf 19/02/18 verwelkomen wij een nieuwe kinesist in ons team, Jasmien Carlier. Zij zal Miren vervangen.

Daarnaast verwelkomen wij ook Jennifer en Tom in het onthaalteam. Zij vervangen Koen.

Kom met de fiets!

Laat je fiets veilig achter in de fietsenstalling voor ons deur, of opzij onder het afdak (sluit om 19u!).

Beweeglessen (voor vrouwen)

We weten allemaal dat we meer moeten bewegen… maar toch komt het er niet van! Geen tijd, te lastig, te ver, … Speciaal voor jou zijn er de beweeglessen.
Vanaf september ligt de nadruk meer op relaxatie en yoga. Kom het gerust eens uitproberen! Meer info…

 

Recente berichten