Raadpleging

Beste patiënten,

  • Vergeet niet steeds je identiteitskaart mee te brengen naar de raadpleging!
  • We werken op afspraak om de wachttijd voor iedereen zoveel mogelijk te beperken. Daarom is het gemakkelijk als je steeds 5 minuutjes voor je afspraak aanwezig bent zo kunnen we steeds op tijd starten. Het kan evenwel gebeuren dat door onvoorziene omstandigheden de afspraken wat uitlopen. De wachttijden kan je nakijken op de online agenda.
  • Wanneer je een afspraak maakt voor een sportmedische keuring is het handig als je al eens op voorhand de vragenlijst doorloopt op www.sportkeuring.be . Je kan de resultaten afdrukken een meenemen naar de praktijk, zo kan deze raadpleging vlot verlopen en vergeten we zeker geen nodige tests uit te voeren.
  • Wij zijn geconventioneerde artsen, dit wil zeggen dat wij ons houden aan de vastgestelde tarieven. Consultaties op de praktijk tussen 8u en 18u kosten sinds 1 januari 2019 26 euro en na 18u betaal je 30 euro. De 4 extra euro’s die je na 18u betaalt worden volledig terugbetaald door de mutualiteit, dus je eigen bijdrage blijft dezelfde.

In normale omstandigheden zitten de dokters op de uren volgens onderstaand schema. Dit kan in uitzonderlijke omstandigheden soms anders zijn.

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
voormiddag Dr. Seghers/Dr. Vandenberghe Dr. Vandenberghe Dr. Vandenberghe Dr. Seghers afwisselend
namiddag en avond Dr. Vandenberghe/ Dr. Seghers Dr Seghers Dr. Seghers Dr. Vandenberghe afwisselend

 

Dit zijn enkele foto’s van onze praktijkruimte en wachtkamer.

 

WZ1 WZ5 WZ4 WZ3