We zwaaien uit en verwelkomen

Aalst, 1 februari 2019

 

Beste mensen,

na dertig jaar huisartsgeneeskunde in de Langestraat heb ik beslist om vanaf 31 augustus 2019 andere wegen te bewandelen.

Na de pensionering van Dr. Saeys en het vertrek van Dr. Ruelens wachtte ik immers op een geschikt moment om dit te doen. Op 1 augustus 2019 zal Dr. Vandormael na twee jaar opleiding als HAIO in de praktijk blijven werken als vast lid van het team. Met het volste vertrouwen geef ik dan ook de fakkel aan haar door.

Ik kijk met veel vreugde terug op de voorbije periode en dank jullie voor jullie hartelijkheid en vertrouwen. Ik zal de komende maanden met ieder van jullie die regelmatig opgevolgd moet worden, overleggen hoe de overstap naar een collega het best kan verlopen.

Vanaf 1 februari komt ook Dr. Bovijn terug deeltijds bij ons werken, en dit als interim tot eind november 2019. Zij zal een variabel consultatierooster hebben – vaak afhankelijk van afwezigheid van andere artsen – u kan het schema zien op de onlineagenda. Zij zal ook de drukte tijdens het zwangerschapsverlof van Dr. De Wolf opvangen.

Dr. Van Hecke blijft bij ons in opleiding tot 31/3/2020.

Dr. Vandormael zal als HAIO opgevolgd worden door Dr. Van Maldergem.

 

Met vriendelijke groeten,

Dr. G. Sebreghts