HAIO – Huisarts in Opleiding

 

 

 

 

 

 

Hallo, mijn naam is Paul Beckers.

Vanaf 1 oktober 2018 tot en met 31 maart 2020 ben ik HAIO in dokterspraktijk Polderstad. Na afgestudeerd te zijn als basisarts in 2015 aan de Universiteit Antwerpen heb ik enkele jaren gewerkt in het UZA en op de Universiteit. Ik begin met veel enthousiasme aan mijn tijd als Huisarts in Opleiding (HAIO).”

OPLEIDINGSPRAKTIJK:

Dokterspraktijk Polderstad, Schorrelaan 4 Bus 2,  Hoboken

Stagiair

Graag willen we jonge collega’s de kans bieden om bij te leren. Men kan pas echt groeien binnen een beroep als men een goede opleiding heeft genoten waarbij er van andere artsen uit de praktijk kan geleerd worden.

Regelmatig lopen geneeskundestudenten tijdens hun basisopleiding korte stages in onze praktijk. Het is belangrijk dat zij zoveel mogelijk uiteenlopende consultatiemomenten kunnen ervaren. Indien u toch liever niet heeft dat de stagiair de consultatie bijwoont, mag u dit steeds aan uw arts vragen.

HUISARTS IN OPLEIDING (HAIO)

De haio is reeds afgestudeerd aan de universiteit en als arts gediplomeerd. Hij/zij doorloopt verder de laatste twee jaar van haar specialisatie als huisarts. U kan dus ook bij hem/haar op consultatie gaan en/of een huisbezoek aanvragen.

Alles wat de haio doet, bespreekt hij/zij dagelijks met de andere artsen uit de praktijk. Wekelijks is er gezamenlijk teamoverleg en daarna ook een bespreking van problemen en leermomenten met de praktijkopleider.

Aan de hand van uw dossier blijft uw huisarts goed op de hoogte van alles wat er voor uw gezondheid gebeurt. Als u dat wenst, kan u altijd bij uw eigen huisarts terecht. Voel u volkomen vrij om het te vragen.

PRAKTIJKOPLEIDER (PO)

In het verleden hebben dokter Schoofs en dokter Andreakos als PO heel wat haio’s opgeleid tot huisarts.

Het is evident dat  de haio overlegt met alle collega’s in de praktijk zodat hij/zij steeds terecht kan bij de arts die u het beste kent.