Raadpleging op afspraak

Voor het telefonisch maken van een  afspraak geven wij er de voorkeur aan wanneer u belt tussen 8:00 en 11:30 uur. (Bent u nog geen patiënt bij ons? Wij verzoeken u om dan niet te bellen – wij houden een patiëntenstop).Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Standaard worden 20 minuten per afspraak voorzien. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden. Als de praktijkassistente hiernaar vraagt, dan gebeurt dit uit naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De praktijkassistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. 

U kunt zowel bij dokter Albert als bij dokter Stegen een online-afspraak maken: ga hiervoor naar Maak een online afspraak 

Indien u verhinderd bent om een afspraak na te komen, verzoeken wij u dit minstens 24 uur van te voren aan ons door te geven. Als u dit niet doet, zijn wij genoodzaakt u de raadpleging in rekening te brengen.