De Huisarts

 De huisarts…

 

… begeleidt de patiënt op alle leeftijden en bij de meest uiteenlopende gezondheidsaangelegenheden. Medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht : familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving. Hierdoor kan de huisarts patiënten op een brede manier bekijken. Op deze manier wordt getracht  een continue, integrale en persoonlijke  eerstelijnszorg te bieden.

In de Blauwe Tijd kiest  u als patiënt  één  huisarts , die uw dossier beheert, samen met u een persoonlijk gezondheidsplan uitdoktert en u doorlopend  begeleidt bij al uw gezondheidsperikelen. Uw  huisarts werkt in een team van artsen, medische studenten  en  erkende, gespecialiseerde  zorgverleners, die zo nodig elkaar  -en U!-  kunnen bijstaan in het praktijkgebouw zelf, dat daarvoor multimodaal werd aangepast.

De opvang van niet planbare zorg (spoedgevallen en snelconsulten)  gebeurt afwisselend door één van de huisartsen in de praktijk.

Dokter Regine Mondelaers…
studeerde af als huisarts aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 1992.
Na 20 jaar ervaring als solo-arts voerde ze op 1 september 2014 een verruimende  praktijkreorganisatie  door onder de naam “De Blauwe Tijd”.
Naast huisarts is ze ook ACT- therapeut, voedingsdeskundige en Verslavingsarts.

Dokter Andrea Filippini…
studeerde af als huisarts aan de Universiteit van Antwerpen in 2018.
Na haar laatste stagejaar in De Blauwe Tijd  besliste ze om zich als volwaardig huisarts in de praktijk te vestigen en haar eigen patiëntenbestand uit te bouwen.
Zij specialiseert zich in de Sportgeneeskunde.