Welkom

Online praktijkagendaHet Medisch Huis Baarle staat voor een brede aanpak van eerstelijnszorg.
We varen verder met een nieuw schip, een nieuwe bemanning en een nieuwe vlag. Gaandeweg zullen we jullie via deze website ons nieuw team en onze nieuwe missie voorstellen. We verwachten immers de voltallige bemanning tegen de volgende zomer. Vanaf dan zullen we ons aan elkaar verbinden om met vertrouwen een duidelijke koers te varen in de hoop daarmee een zinvolle bijdrage te leveren aan dat stukje wereld rondom ons.
Lees hier alvast ons startersverhaal.

Huisartsen in opleiding (HAIO’s) in Medisch Huis Baarle

Vanaf 3 september 2018 starten Dr. Leen Van Der Jeugt en Dr. Johan Wouters in ons Medisch Huis.  Medisch Huis Baarle is vanaf nu ook een erkende opleidingspraktijk geworden wat betekent dat wij erkend zijn door alle Vlaamse universiteiten en door de Federale overheid om jonge huisartsen op te leiden.

Beide artsen zijn volwaardige, gediplomeerde artsen en zullen zich in onze praktijk verder vervolmaken in hun specifieke opleiding huisartsgeneeskunde.  Dit betekent dat zij als artsen zelfstandig raadplegingen en huisbezoeken uitvoeren, maar dit steeds onder de verantwoordelijkheid van ons, met wie er dagelijks rapportering, overleg en besluitvorming is.

We zijn ervan overtuigd dat onze patiënten Dr. Van Der Jeugt en Dr. Wouters zullen leren kennen als bekwame en enthousiaste artsen en dat zij door hun specifieke en jeugdige inbreng binnen de praktijk een meerwaarde zullen kunnen bieden.  Door de aanwezigheid van de HAIO’s kunnen we meer consultatie- en huisbezoek momenten aanbieden, zodat de wachttijden beperkter zullen zijn en er ook meer flexibiliteit mogelijk zal zijn.  Als U zich tijdig aanmeldt zal U meer keuzemogelijkheden hebben, zowel van huisarts als van tijdstip.  Hou er echter rekening mee dat deze keuze mogelijkheid snel vermindert in de loop van de dag gezien het uitgebreide patiëntenbestand.

Door een sterke organisatie en duidelijke communicatie blijven we streven naar eenzelfde visie/missie in Medisch Huis Baarle zoals we ruim 30 jaar uitgetekend hebben.

Wij danken U voor het vertrouwen.  Dr. Renson A. en Dr. Hoste M.

Nuchtere bloedafnames:

Als je een nuchtere bloedafname  plant, kan je die  ‘s morgens  door Annick of Katrien laten gebeuren. Je komt hiervoor langs in de praktijk tussen 8:30- 9-30u. Best op voorhand even bellen om lang wachten te vermijden.

Het resultaat van deze bloedafname kan een paar dagen later besproken worden in een raadpleging bij één van de artsen.

Huisbezoeken:

Huisbezoeken worden voor 10u s ‘morgens aangevraagd.
Op deze manier is het mogelijk om een goede dagplanning te maken.

Huisbezoeken die na 10u aangevraagd worden, kunnen enkel na overleg met één van de artsen toegezegd worden.

 

De praktijk is elke werkdag geopend vanaf 8u ‘s morgens.
Raadplegingen enkel op afspraak.