Raadpleging

! Vanaf maandag 24 augustus gaan de consultaties door op het nieuwe adres:
Putsebaan 113b, Keerbergen (ter hoogte van de sporthal)

! BELANGRIJKE INFORMATIE IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS  (update 2 augustus 2020)

Lees de ganse tekst door vooraleer een afspraak in te boeken

Maak géén afspraak via de online agenda indien u last heeft van hoest, kortademigheid, een loopneus, koorts, keelpijn, grieperig gevoel, buikpijn, diarree, verlies van geur/smaak of een ander symptoom dat kan wijzen op verkoudheid, griep of COVID 19 ! Neem in dat geval wel steeds telefonisch contact op met uw eigen huisarts om te bespreken of een coronatest aangewezen is. Verlaat het huis niet tot het resultaat van de test gekend is.

Er wordt op dit moment niet op coronavirussen getest in de praktijk. Indien een coronatest nodig is, kan u na telefonisch contact met uw eigen huisarts naar het triagecentrum doorverwezen worden.

Indien u twijfelt of u een afspraak mag inboeken, neem dan eerst telefonisch contact op. Dr. Desmedt is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8u-19u op het nummer 015/64 77 88.

Om ieders veiligheid te kunnen garanderen is het absoluut noodzakelijk dat ook u zich aan enkele afspraken houdt:

 • Kom niet naar de praktijk wanneer u last heeft van een hoest, loopneus, kortademigheid, keelpijn, koorts, geur- of smaakverlies, buikpijn, diarree, of elk ander signaal dat kan wijzen op een verkoudheid, griep of COVID-19.
 • Vermeld zeker aan de telefoon of u de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met iemand die een corona-infectie doormaakt (bv. Een gezinslid, op het werk, een klasgenoot, vriend, medepassagiers, …)
 • Draag een mondmasker van zodra u de praktijk betreed. U kan deze aankopen bij de apotheek of u kan er zelf één maken. Op deze website leert u hoe u dat doet.
 • Kom alleen naar uw afspraak of indien nodig met maximaal één begeleider.
 • Wacht buiten of in de auto tot het afgesproken uur.
 • En tenslotte: Kom op tijd 

Samen kunnen we met deze maatregelen in alle veiligheid de zorg weer heropstarten!


Consultaties enkel na afspraak
Wees minstens 5 minuten op voorhand aanwezig voor uw afspraak en verwittig even wanneer u de afspraak niet kan nakomen.

 •  Via de online agenda kan u zelf een afspraak inplannen
  Klik hier om online een afspraak te maken
  Wenst u de dag zelf nog een afspraak maar de digitale agenda is volzet? Bel even en we zoeken samen naar een oplossing.
 •  U kan ook telefonisch een afspraak maken op het telefoonnummer 015 64 77 88

 

Enkele tips wanneer u op consultatie komt

Per consultatie wordt zo’n 15 minuten voorzien. Om het tijdschema zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en om de wachttijden voor u en de andere patiënten tot een minimum te beperken, is het belangrijk rekening te houden met de volgende tips:

• Bij voorkeur bespreken we slechts 1 onderwerp per consultatie. Indien u toch meerdere zaken wenst te bespreken, dan vermeldt u dit best aan het begin van de consultatie.

• Komt u met twee of meer personen of wenst u een probleem uitvoerig te bespreken met de arts, dan boekt u best een ‘dubbele’ afspraak.

• Kom tijdig op een afspraak of verwittig even als u de afspraak niet kan nakomen.

• Controleer vooraf welke medicatie u nodig hebt, zo kan uw arts u voldoende voorschrijven tot de volgende consultatie. Er worden geen voorschriften klaargelegd na telefonisch contact.

• Bereid uw consultatie voor, schrijf desnoods een paar zaken op een briefje. Breng steeds uw identiteitskaart en een lijstje mee van de medicatie die u inneemt.

Voorschriften nodig?

Breng de doosjes mee of maak een lijstje met de naam van het geneesmiddel en de gewenste dosering.

 

Betalen kan zowel met Bancontact, de Payconic by Bancontact app en de KBC app.