Welkom

Raadpleging

Opmerking: Door de coronamaatregelen is vrije consultatie op dit moment niet mogelijk. Gelieve steeds op voorhand te bellen of online een afspraak te maken.

De Laerdijk is de duopraktijk van Dr. Leon Reynders en Dr. Annelies Penné.

Dr. Annelies Penné werkt met een online afsprakensysteem. Voor meer informatie kan u de website van DOCTENA raadplegen. ( https://nl.doctena.be/ )

 

Praktijkrichtlijnen

Gelieve steeds uw identiteitskaart (of ISI+kaart) mee te brengen.

Indien u op afspraak komt, onthoud dat 1 afspraak voor 1 patiënt is. Gelieve voldoende afspraken te voorzien. Kom steeds op tijd naar uw afspraak. Zo loopt de wachttijd niet op.

Afwezigheidsattesten antedateren kan niet, hooguit één werkdag terug.  U dient dus bij ziekte steeds diezelfde dag een arts te raadplegen.

Vraag nooit aan onze artsen om attesten op te maken die niet stroken met de waarheid. Wij zullen dergelijke attesten nooit afleveren.

 

Huisbezoeken

Huisbezoeken dienen steeds voor 11u aangevraagd te worden. Als u later belt, kunnen wij niet garanderen dat de arts van uw voorkeur zal langskomen.
Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Nog een tip met betrekking tot patiëntenbezoek aan huis

Negen op tien keer is het mogelijk én verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toe gaat ! In sommige andere landen gebeuren huisbezoeken slechts uitzonderlijk ! In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe…