Startpagina

Corona teststrategie (update 7/2/21)

De teststrategie is de laatste weken in Houthulst anders geweest dan de nationale strategie. Dit omwille van de Britse variant.

Vanaf nu zullen wij echter terug aansluiten bij de nationale strategie. Het is dus mogelijk dat de adviezen die vanaf 8/2/21 gegeven zullen worden anders zullen zijn dan diegene die de vorige weken gegeven werden. 

Corona vaccinatie

Op dit moment hebben wij geen concrete informatie over wie we zelfs zullen kunnen vaccineren. Voor de minder mobiele mensen zullen we alles in het werk stellen om dit zelf te kunnen doen. Wij zijn echter afhankelijk van de overheid hiervoor.

Bij deze ook onze welgemeende dank aan de mensen van rusthuis Cassiers in Houthulst, die ons op 22/1/21 en dus veel vroeger dan verwacht een covid vaccin aanboden dankzij de fameuze “zesde dosis” in het flacon. Het stelt ons in staat met meer zekerheid paraat te kunnen staan en beperkt het risico dat wij zelf een patiënt zouden kunnen besmetten.

Online afspraak maken

U kunt online een afspraak boeken via onderstaande link:

http://www.afspraken.be

 

Telefonische contact nemen

U kunt het secretariaat contacteren op onderstaand nummer:

0492 64 92 49

 

E-mail contact

secretariaat@vmed.be

liefst te vermijden voor het maken van afspraken                                vooral bedoeld voor doorsturen van informatie

 

Identiteitskaart of ISI+ kaart

Breng steeds uw identiteitskaart mee. Bij kinderen de ISI+ kaart. Voor meer en meer zaken hebben we deze gegevens nodig. Het laat ons toe op een vlotte manier toegang te krijgen tot uw medische gegevens.