Informatie vaccin:

meer info/veel gestelde vragen over de vaccinatie vindt je hier

Astrazeneca: Op basis van de huidige wetenschappelijke gegevens, blijft de Task Force staan achter de vaccinatie met dit vaccin. Klik hier voor meer informatie

Informatie vaccinatiecentrum Rotselaar:

ℹ️ Deze maand start in het vaccinatiecentrum in Sportoase ‘de Toren’  de vaccinatie van de 65-plussers. De eerste groep die een uitnodiging voor vaccinatie ontvangt, zijn de thuiswonende ouderen vanaf 90 jaar.

‼️ Het is van groot belang dat na uitnodiging de afspraak bevestigd wordt (of verplaatst, indien nodig). Op die manier gaan er geen kostbare vaccins verloren. Zo kunnen ze ook de bezoekersaantallen goed inschatten en zijn er voldoende medewerkers aanwezig om je te helpen. Bevestigen kan zowel via het telefoonnummer 016 15 12 12 (op werkdagen tussen 9 en 16 uur) als per e-mail: info@vaccinatierotselaar.be.

👥 Tip voor (klein)kinderen, mantelzorgers, buren, …: word prikbuddy! Zijn er ouderen in je omgeving die jouw ondersteuning kunnen gebruiken bij het bevestigen of wijzigen van hun afspraak? Of geraakt een familielid, buur of vriend niet zelfstandig tot aan het vaccinatiecentrum? Laat hen weten dat ze op jou kunnen rekenen. Als prikbuddy kun je het hele vaccinatietraject mee volgen. Dat betekent dat je de persoon ook mag begeleiden in het centrum.

🚗 Ook de Minder Mobielen Centrale staat klaar om inwoners met een beperkte mobiliteit naar het centrum te brengen, voor wie geen beroep kan doen op een familielid of buur. Deze centrale is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 12 uur en 13 en 16.15 uur. Op vrijdag tussen 8.30 en 13.30 uur. Telefoneer naar het nummer 016 61 63 80 of mail naar lokaal.dienstencentrum@rotselaar.be.

👉 Voor specifieke vragen over het vaccinatiecentrum kan je terecht op www.vaccinatierotselaar.be of op het telefoonnummer van het callcenter 016 15 12 12 (op werkdagen tussen 9 en 16 uur). Heb je medische vragen of twijfels? Neem dan contact op met ons op 016 58 05 35 tijdens de belmomenten (12u-12u30 en 17u tot 17u30).