Een afspraak maken

O.w.v. het besmettelijke coronavirus kunnen er vanaf heden geen afspraken meer online gemaakt worden. U dient steeds te bellen naar 014/81 30 00 om een afspraak in te boeken. De secretaresse zal u vragen of u ziek bent. Bij bepaalde klachten zal u niet naar de praktijk mogen komen en neemt de dokter zelf contact met u op. 

Raadpleging

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel: het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden, op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Tip: komt u met méér dan 1 persoon op afspraak, maak dan ook meerdere afspraken!

Bij een dringend probleem neemt u best telefonisch contact op met de secretaresse. Zij verwittigt dan een arts zodat u zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Afspraak nodig bij een volle agenda? Neem contact op met het secretariaat op het nummer 014/81 30 00!

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Heel vaak is het mogelijk én verantwoord dat je als patiënt toch naar de arts toe gaat! In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe dus kom, indien mogelijk, op raadpleging in de praktijk.

Een afspraak maken kan:

– via de telefoon: 014/ 81 30 00.

– via de online-agenda: ons agenda-systeem heeft aanpassingen gekregen. Om online een afspraak te maken, moet u voortaan op onderstaande link klikken:

https://secure.introlution.be/mijnonlineagenda/default.aspx?huisartsenwezelrauw1.be

Wanneer u inlogt ziet u de agenda’s van 7 artsen verschijnen. Klik op ‘volgende’ in de rechterbovenhoek om de agenda’s van de andere artsen te zien.
U bent vrij om een afspraak in te boeken bij een arts naar uw keuze.

Een afspraak maken via internet kan enkel voor consultaties in de praktijk. Huisbezoeken moeten steeds telefonisch
worden aangevraagd! Het aanvragen van een huisbezoek gebeurt bij voorkeur in de voormiddag.

Ook voor consultaties die mogelijk meer tijd in beslag nemen (het afnemen van een cardiogram, het wegnemen van een huidletsel, een uitgebreid gesprek,…) wordt er best een afspraak gemaakt via de telefoon.

– indien u afspraken maakt met de app, moet u de oude app verwijderen en opnieuw installeren. Als domeinnaam geeft u huisartsenwezelrauw1.be in.

ANDROID

IPHONE

WINDOWSPHONE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u vertegenwoordiger? Klik dan hier.