Algemene info

O.w.v. het besmettelijke coronavirus kunnen er vanaf heden geen afspraken meer online gemaakt worden. U dient steeds te bellen naar 014/81 30 00 om een afspraak in te boeken. De secretaresse zal u vragen of u ziek bent. Bij bepaalde klachten zal u niet naar de praktijk mogen komen en neemt de dokter zelf contact met u op. 

Raadpleging

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel: het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden, op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Tip: komt u met méér dan 1 persoon op afspraak, maak dan ook meerdere afspraken!

Bij een dringend probleem neemt u best telefonisch contact op met de secretaresse. Zij verwittigt dan een arts zodat u zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Afspraak nodig bij een volle agenda? Neem contact op met het secretariaat op het nummer 014/81 30 00!

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Heel vaak is het mogelijk én verantwoord dat je als patiënt toch naar de arts toe gaat! In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toe dus kom, indien mogelijk, op raadpleging in de praktijk.